Help for English

Zvuk

Dobrý den, pane Vít,

chtěla bych poděkovat za Vaši práci, je to perfektní. Dozvěděla jsem se o této možnosti teprve nedávno. Mám jen jeden problém, poslech mi funguje vždy jen u pár slovíček a pak již ne. Další den to samé. Nevíte, kde dělám chybu? Děkuji moc

Dobrý den,

děkuji za zaslání dotazu, jaký prohlížeč používáte? Děkuji za odpověď.

AK môžem napísať za seba tak mám taký malý problém s náhravkami v slovníčku . Napr. vyhľadám si slovo book a keď kliknem na ikonku reproduktora tak sa mi nič neprehrá (ani AmE ani BrE a skúsil som to asi na 15 slovíčkach) ale keď kliknem na slovo book a potom klliknem na BrE alebo AmE tak sa mi výslovnosť prehraje. Mám najnovšiu verziu Opery. Skúšal som to aj v ostatných prehliadačoch (napr. Google Chrome, Mozilla Firefox) a tam sa výslovnosť prehraje keď kliknem na ikonku reprodukotra. Ďakujem.

Dobrý den, používám vaše stránky s angličtinou, moc se mi líbí, ale mám problém se zvukem. Otevřu slovník, ale zvuk mi nefunguje, když otevřu stránky pro začátečníky, tak zvuk jde. Můžete mi poradit, kde je problém. Děkiuji Alena

Odkaz na příspěvek Příspěvek od gassler vložený před 11 lety

Dobrý den, používám vaše stránky s angličtinou, moc se mi líbí, ale mám problém se zvukem. Otevřu slovník, ale zvuk mi nefunguje, když otevřu stránky pro začátečníky, tak zvuk jde. Můžete mi poradit, kde je problém. Děkiuji Alena

Dobrý den,

děkuji za nahlášení problému. Bohužel musím opakovat stejný dotaz jako v mém minulém příspěvku – jaký používáte prohlížeč?

Objevuje se problém u všech nahrávek (např. v kurzu pro začátečníky) nebo pouze ve slovníku?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mycroft vložený před 11 lety

AK môžem napísať za seba tak mám taký malý problém s náhravkami v slovníčku . Napr. vyhľadám si slovo book a keď kliknem na ikonku reproduktora tak sa mi nič neprehrá (ani AmE ani BrE a skúsil som to asi na 15 slovíčkach) ale keď kliknem na slovo book a potom klliknem na BrE alebo AmE tak sa mi výslovnosť prehraje. Mám najnovšiu verziu Opery. Skúšal som to aj v ostatných prehliadačoch (napr. Google Chrome, Mozilla Firefox) a tam sa výslovnosť prehraje keď kliknem na ikonku reprodukotra. Ďakujem.

Tento problém u mňa stále existuje. Neviem či je to v problém Opery alebo niekde inde ?

Dobrý den, mám asi ten samý problém. Když kliknu na ikonku nahrávky ve slovníčku, nefunguje to. Používám Mozzilu 25, flash player mám.

Dobrý den,

omlouvám se za komplikace, mělo by to být opraveno.

S pozdravem Petr Hudík

Áno, funguje to. Ďakujem. Je ale zaujímavé, že niektoré slovíčka v AmE horšie počuť čo sa týka zvuku než slovíčka v BrE.

Dobrý den Mám problém s přehráním zvuku u slovíček-nefunguje Coje potřeba nastavit? Zařízení samsung galaxy ace2,prohlížeč gogle Děkuji

Nejde zvuk vůbec. Samsung Galaxy Note 10.1. Android 4.1.2. Firefox 58.0.2. Zvuk nejde ani v originálním Samsung prohlížeči. Help me please with my “Help for English”. Díky!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.