Hodně by bylo fajn udělat, aby šli u testů zobrazovat vysvětlení u VŠECH možností. Ikdyž jsem dal něco zprávně, tak chci vědět proč něco jiného tam nemůže být. Takhle testy dělám znova abych si přečetl všechno a kazím statistiku…
Hodně by bylo fajn udělat, aby šli u testů zobrazovat vysvětlení u VŠECH možností. Ikdyž jsem dal něco zprávně, tak chci vědět proč něco jiného tam nemůže být. Takhle testy dělám znova abych si přečetl všechno a kazím statistiku…
To tam někdy bylo, šlo to pak celé zkopírovat, ale nyní nevím, jak se to dá celé zobrazit.
Nevím, ale to je přesně ta věc, které z těhlech testů dělá na internetu výjimečné. Správnou možnost mi ukážou všude ale vysvětlení proč jo a proč ne už ne…
Ano, přidávám se k této prosbě. Stará verze stránek to uměla.
Franto, že se to nějak označilo celé po zobrazení odpovědí myší a člověk to dostal celý do schránky? Uměl jsem to.
Franto, že se to nějak označilo celé po zobrazení odpovědí myší a člověk to dostal celý do schránky? Uměl jsem to.
Já už si to úplně nepamatuju, ale mám někde vytištěné staré HFE testy, kde byly všechny odpovědi komentované.
Výpis všech možností je součástí naší komerční aplikace English Me, o změně v současné době neuvažujeme.
Na HelpForEnglish tato nikdy nebyla záměrně dostupná, zmiňovaný způsob byl pouze důsledek použité technologie, možnost vykopírovat text ze stránky přece není běžný způsob použití.
Nebyla dostupná? A já bych řekl, že jsem to někdy viděl… časy se mění:)
Výpis všech možností je součástí naší komerční aplikace English Me, o změně v současné době neuvažujeme.
Na HelpForEnglish tato nikdy nebyla záměrně dostupná, zmiňovaný způsob byl pouze důsledek použité technologie, možnost vykopírovat text ze stránky přece není běžný způsob použití.
Tak díky alespoň za odpověď.
Nebyla dostupná? A já bych řekl, že jsem to někdy viděl… časy se mění:)
Nebyla ZÁMĚRNĚ dostupná. Byl to vedlejší produkt dané technologie. Nyní používáme technologii jinou, kde to nejde. Jak řekl kolega, prohlížení možných odpovědí a jejich vysvětlení je součástí našich komerčních produktů, SMART TESTS nebo novějšího ENGLISH ME.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.