Help for English

Přeložit

Ahoj přátelé angličtináři , nenašel by se někdo hodný kdo by to uměl přeložit bez chyby, aby tam žádná nebyla, když je to tak důležitý?  Díky

Jsem zapsaný na vaši hodiny které jsou ve čtvrtek 15.15, ještě jsem se ale hodiny nezúčastnil.Protože mám od října zánět ledvin a komlikace k tomu. Myslel jsem že nemám šanci dodělat tenhle semestr, ale můj zdravotní stav se zlepšuje a já jsem schopen se učit a dělat domácí úkoly,. Proto bych se chtěl zeptat, jestli je ještě šance dodělat si zápočet, s tím že bych klidně denně vypracoval úkoly co jste dělali na hodině a všechno vám poslal.A rád udělal i mnoho úkolů navíc . Do školy mohu po 4.prosinci kdy budu mít hotové krevní výsledky.

Good morning, I am signed for your lessons on Thursday (15:15), unfortunately I wasn't able to attend them so far. This is because I have been suffering nephritis and some more complications since October. I thought I did not have a chance to finish this semestr, however as it turned out, my health has improved and I am able to study and do homework. For that reason I would like to ask you if there is still a chance that I could finish your course. I am willing to complete and send you all the work that you did during lessons. I would like to do some extra work as well. I may go back to school after December 4, when my blood tests are completed.

zhruba

Odkaz na příspěvek Příspěvek od xsusn002 vložený před 11 lety

Ahoj přátelé angličtináři , nenašel by se někdo hodný kdo by to uměl přeložit bez chyby, aby tam žádná nebyla, když je to tak důležitý?  Díky

Jsem zapsaný na vaši hodiny které jsou ve čtvrtek 15.15, ještě jsem se ale hodiny nezúčastnil.Protože mám od října zánět ledvin a komlikace k tomu. Myslel jsem že nemám šanci dodělat tenhle semestr, ale můj zdravotní stav se zlepšuje a já jsem schopen se učit a dělat domácí úkoly,. Proto bych se chtěl zeptat, jestli je ještě šance dodělat si zápočet, s tím že bych klidně denně vypracoval úkoly co jste dělali na hodině a všechno vám poslal.A rád udělal i mnoho úkolů navíc . Do školy mohu po 4.prosinci kdy budu mít hotové krevní výsledky.

Doporučuji, abyste napsal nejprve svůj návrh překladu, který Vám poté rádi zkorigujeme.
A možná by nebylo úplně od věci ještě se trochu pokusit poupravit i český text, aby nebyl slohově tolik kostrbatý – poté bude i větší šance na úspěšné vytvoření a následné použití překladu. 

EDIT: Sharci mě předběhla.

Díky moc, jste hodní oba dva Já to píšu narychlo, tak to vypadá jak to vypadá:) Překlad je super díky Sharci 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.