Help for English

Sleva za věrnost

Dobrý den,

velice si vážíme našich stálých uživatelů, věříme, že jim English Me ve výuce pomáhá a přejeme si, aby tomu bylo i nadále, proto jsme připravili slevu 30% z minulé objednávky.

Tato sleva se sčítá s aktuální slevovou akcí, takže stálí uživatelé mohou mít English Me ještě levněji a to včetně hromadných objednávek. Aby systém slevu započítal musíte objednávku vytvořit před koncem Vašeho současného předplatného.

Minimální cena předplatného je 100 Kč, pokud tedy výsledná cena po všech slevách klesne pod 100 Kč, systém nastaví cenu 100 Kč.

Dobrý den, není plánována třeba nějaká vánoční sleva pro nové uživatele aplikace English me?

Děkuji za odpověď

Dobrý den, v tuto chvíli slevovou akci neplánujeme ale ani nevylučujeme. Čeká nás ale fotosoutěž, kde kromě jiného bude možné vyhrát předplatné English Me. Sledujte naše stránky nebo FB pro další informace.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 11 lety

Dobrý den,

velice si vážíme našich stálých uživatelů, věříme, že jim English Me ve výuce pomáhá a přejeme si, aby tomu bylo i nadále, proto jsme připravili slevu 30% z minulé objednávky.

Tato sleva se sčítá s aktuální slevovou akcí, takže stálí uživatelé mohou mít English Me ještě levněji a to včetně hromadných objednávek. Aby systém slevu započítal musíte objednávku vytvořit před koncem Vašeho současného předplatného.

Minimální cena předplatného je 100 Kč, pokud tedy výsledná cena po všech slevách klesne pod 100 Kč, systém nastaví cenu 100 Kč.

Dobrý den,, nějak nevím kdy jsem si předplatila English Me. Mohli byste mě prosím pomoct, jestli mám nárok na obě slevy tj. 30% + vánoční sleva. Moc Vám děkuji za odpověď. Rafaela

Když se podíváte do svého účtu na kartu ‘předplatné’, klikněte na objednávku a uvidíte nahoře, kolik dělá přesně Vaše sleva za věrnost. Ceny uvedené na stránce s objednávkou jsou již po slevách, tedy konečné ceny, které platí konkrétně pro Vás.

Kdybyste měla jakýkoliv dotaz, určitě napište.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.