Už jste se začali učit? Připravujete někoho?
Už jste se začali učit? Připravujete někoho?
Z nadpisu usuzuji, že se jedná o maturitu jaro 2014.
No začal jsem učit jednoho hocha, který musí zvládnout čtyři roky angličtiny k matuře. Je to hrozné, protože i kdyby to zase byla úroveň B1, je toho strašně moc – gramatika, slovíčka......... Opět jdu cestou drilování, ale nevím jak dopadne psaní nějakých těch slohů.
Z nadpisu usuzuji, že se jedná o maturitu jaro 2014.
No začal jsem učit jednoho hocha, který musí zvládnout čtyři roky angličtiny k matuře. Je to hrozné, protože i kdyby to zase byla úroveň B1, je toho strašně moc – gramatika, slovíčka......... Opět jdu cestou drilování, ale nevím jak dopadne psaní nějakých těch slohů.
Děkuju, samozřejmě moje bota. :o( Ano, učím studenta, který nechodí do hodin. Mission impossible. Já ale věřím na zázraky a on i já to dokážeme. Proto přijímám na časovou dotaci dvě hodiny týdně vaše cenné rady a děkuji. Chci a potřebuji ze své strany udělat i nemožné, on za to stojí. Taky vím, že místo něj ten druhej termín fakt nedám. Dík za help, Katka
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.