petr
13 posledni slabika u vyslovnosti je tam napsano ti:n
a jak to přehraji tak fetyjnale inak dobry web
Re: petr
já tam žádné TYJN neslyším.
Komentáře k článku: Čísla 1-99
petr
13 posledni slabika u vyslovnosti je tam napsano ti:n
a jak to přehraji tak fetyjnale inak dobry web
Re: petr
já tam žádné TYJN neslyším.
petr
aha tak prominte me to tak asi pripadalo
100
ve šlole mě učily že 100 se píše se členem (a hundred) ale v testu to byla chyba
Re: 100
může tam být člen, může tam být ONE… to ale v kontextu. Pokud se učíte samotné izolované slovíčko, člen řešit nemusíte. Stejně tak SUN je taky se členem, THE SUN, ale samotné slovíčko se naučíte ‚sun‘. GRamatická pravidla s tím pochopitelně souvisí.
Re: Návrh k procvičování číslovek
Já jsem se takhle naučila čísla perfektně a spíš mám teď problém přestat překládat každou SPZ.
javascript:vlozitjavascript:vlozit(‚:o‘)(‚:?‘)javascript:vlojavascript:vlozit(‚8-)‘)zit(‚:o‘)| B | I | U
Nějak mi nefunguje výslovnost v tomto článku. Zkoušel jsem to v Opeře i novém IE a nikde nic.
Dobrý den, též potvrzuji, že v tomto článku (Čísla 1–99) nejde zvuk výslovnosti, prosím zkuste to opravit. Děkuji
Zdravím. Také potvrzuji nefunkčnost. Zvuk opravdu nejde přehrát ani u jednoho čísla. Jako začátečník jsem právě došel k této kapitole a rád bych se naučil i výslovnost. Pokud by to bylo možné opravit, byl bych velice vděčný. Předem děkuji Honza
Zdravím. Také potvrzuji nefunkčnost. Zvuk opravdu nejde přehrát ani u jednoho čísla. Jako začátečník jsem právě došel k této kapitole a rád bych se naučil i výslovnost. Pokud by to bylo možné opravit, byl bych velice vděčný. Předem děkuji Honza
Než to bude opravené, můžete zkoušet zde, tam to funguje (N-numbers).
Než to bude opravené, můžete zkoušet zde, tam to funguje (N-numbers).
Díky za tip
Zdravím Vás,
začínám s 1 lekci pro začátečníky(teoretickou části) a pouze u číslovek mi nejde zvuk. Co s tím ? Děkuji.
Hezký den, AdaM
Zkoušel jsem to, a taky mi zvuk nefunguje, ať použiju jakýkoliv prohlížeč.
Nejde mi zvuk u číslovek 1 – 99. Děkuji
AdaM
V tabulke mi nejdu rprehrat zvuky.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.