Help for English

Autgramiáda

Prosím nevíte někdo jak se anglicky řekne autogramiáda? Vůbec nikde to nemůžu najít. Děkuju.

myslim, že je to Book signing

Děkuju,ale jsi si jistý? Protože podle toho co mi to našlo to vypadá že to je když někdo podepisuje nějakou knihu třeba o sobě třeba nějaká celebrita.A to je něco trochu jiného.

Napadlo mě „autograph session“ a když jsem to zadal do googlu, tak jsem zjistil, že se to tak doopravdy používá :-). Ale třeba je i nějaký další výraz.

BOOK SIGNING je autogramiáda, kde autor knihy podepisuje lidem svoji knihu, většinou v knihkupectvích. Dělá takové turné po knihkupectvích a podepisuje.

obecně „autogramiáda“ je skutečně AUTOGRAPH SESSION a nebo AUTOGRAPH SIGNING.

aha, pardon, ja si to hned spojil s tema knihama, ale priznam se bez muceni, ze bych stejne autograph session neznal :-)

Díky moc všem.Opravdu jsme to nikde nemohl najít.A bozkurt z toho si nic nedělej,každý se může splést. :-)

nedelam, naopak jsem se taky neco naucil, a to je dobre :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.