Help for English

propojení testu na helpu a v english me

Teprve s englishme začínám (vánoční dárek) a trochu tápu. Udělám-li si test přímo na stránkách helpforenglish, zobrazí se mi jako hotový v englishme? Pokud ano, kde? Ve svých statistikách jsem test udělaný na helpu (při přihlášení) nenašla. Nebo jde si hotový test z helpu nějak “importovat” do englishme?

Dobrý den,

testy nejsou takto propojeny, pro přidání do statistiky je nutné udělat test přímo na EnglisMe. Udělat si test přímo ne EnglishMe má i své výhody – například možnost zobrazení vysvětlení ke všem odpovědím.

Pokud si zobrazíte test na HelpForEnglish a jste přihlášená, mělo by se nad testem zobrazit informace o EM s přímým odkazem na test v EnglishMe.

V případě jakýchkoliv dotazů nás prosím kontaktujte.

Děkuji za odpovědˇ. Odkaz u testu z Helpu na EM nikde nevidím, můžete mě prosím, nějak nasměrovat, kde ho hledat? Vidím jen oodkaz na obecné informace o EM…Děkuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od pavlatej vložený před 11 lety

Děkuji za odpovědˇ. Odkaz u testu z Helpu na EM nikde nevidím, můžete mě prosím, nějak nasměrovat, kde ho hledat? Vidím jen oodkaz na obecné informace o EM…Děkuji

Děkuji, Asi to není úplně u všech testů a měla jsem zrovna to štěstí, že hned první tři, které jsem zkoušela, byly bez tohoto odkazu. Napočtvrté jsem se už trefila.:)

S English Me jsou propojeny jen testy s možnostmi a/b/c/d/. U jiných testů toto propojení není.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.