vždy když napíši provní slovo tak se mi dá samo vyhodnotit a tudíž nevím co stím…poradíte mi prosím??
Re:
tak nemačkejte ENTER, jen slova vepište a pak klikněte na VYHODNOTIT.
Komentáře k článku: Word formation: William Shakespeare
vždy když napíši provní slovo tak se mi dá samo vyhodnotit a tudíž nevím co stím…poradíte mi prosím??
Re:
tak nemačkejte ENTER, jen slova vepište a pak klikněte na VYHODNOTIT.
Co znamena selling point, prosim? Nejak k tomu neumim najit cesky vyraz.
Co znamena selling point, prosim? Nejak k tomu neumim najit cesky vyraz.
Re:
Prostě se to pod tím prodávalo… jako když na nějakou knihu dnes napíšete BY THE AUTHOR OF JURASSIC PARK nebo FROM THE DIRECTOR OF GLADIATOR.
Re:
Prostě se to pod tím prodávalo… jako když na nějakou knihu dnes napíšete BY THE AUTHOR OF JURASSIC PARK nebo FROM THE DIRECTOR OF GLADIATOR.
Re: Re:
Dekuju za vysvetleni.
Prosím o radu, kde se nachází zde na webu lekce, vysvětlující formování slova <ElizabethAN>, jenž je v tomto textu. Přijde mi to bez slovníku nemožné “trefit”. Děkuji.
Prosím o radu, kde se nachází zde na webu lekce, vysvětlující formování slova <ElizabethAN>, jenž je v tomto textu. Přijde mi to bez slovníku nemožné “trefit”. Děkuji.
Ono hodně slov se musíte prostě naučit. Pravidla jsou spíše popisná (deskriptivní) – popisují, co která koncovka znamená, ale už ne, kterou koncovku kdy můžeme použít. Stačí např. LESS a FUL – některá slova mají jen LESS (např. WORTHLESS), některá jen FUL (např. SKILFUL) a některá mají obojí. Kdy, jaké? To nepoznáte. To se musíte naučit.
Elizabethan. Parisian, Shakespearean, Victorian, Georgian…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.