Help for English

Prosím nešlo by po přihlášení najít u svého profilu, také příspěvky nebo otázky, které každý uživatel zapsal? Zrovna jsem hledala, u jakého článku jsem napsala otázku a nemohu to hned najít a procházet různá podobná témata. Děkuji

Když “vejdete” do DISKUSNÍHO FÓRA, hned první řádek je “Moje příspěvky”.

Ano, děkuji – nevšimla jsem si toho. Na provozovatele těchto stránek mám dotaz, jestli by nešlo poslat nějaký info-mail na adresu tazatele, když mu je na jeho otázku odpovězeno? I když tady ty reakce přicházejí opravdu rychle, za což všem moc děkuji!!!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od majenka76 vložený před 11 lety

Ano, děkuji – nevšimla jsem si toho. Na provozovatele těchto stránek mám dotaz, jestli by nešlo poslat nějaký info-mail na adresu tazatele, když mu je na jeho otázku odpovězeno? I když tady ty reakce přicházejí opravdu rychle, za což všem moc děkuji!!!

Aj ja sa za to príhováram aby bola možnosť sledovať diskusiu a prišlo mi oznámenie o novom príspevku mailom alebo súkromnou správou. Lebo niekedy ma môžu zaujať aj viaceré diskusie a niekedy môže byť človek aj dlhšiu dobu offline.

Dobrý den, děkuji za příspěvky. Tuto funkci máme na seznamu již dlouho, pokusím se ji posunut výše. 

soukromou zprávu (nebo nový řádek v oblasti přihlášení) považuji za lepší jak e-mail.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Therabit vložený před 11 lety

soukromou zprávu (nebo nový řádek v oblasti přihlášení) považuji za lepší jak e-mail.

Podepisuji se, prakticky jakýkoli alert tady vám někdo odpověděl by byl skvělý.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.