more
Zdravim,
neporadi mi nekdo, kde sehnat vice poslechovych testu.
Dekuji
Komentáře k článku: FCE: Listening, part 1
more
Zdravim,
Dekuji
more
Zdravim,
Dekuji
Re: more
Na Britské radě, mají jich tam tuny.
Re: Re: more
Jedna chybka, 88%. To docela jde… kupodivu jsem tomu rozuměla, až jsem sama ze sebe překvapená
wau az neverim ze to mam bezchybne
Prosím, co je to Britská Rada? Díky
Prosím, co je to Britská Rada? Díky
To mě mohlo taky napadnout díky
Chcela by som sa spýtať, či je možne, aby na FCE bola americká angličtina. Mám v uchu len tú, pozerám americké seriály. (Britská angličtina je ako také bublanie a vzdychanie.)
Chcela by som sa spýtať, či je možne, aby na FCE bola americká angličtina. Mám v uchu len tú, pozerám americké seriály. (Britská angličtina je ako také bublanie a vzdychanie.)
Ano, to u FCE (ani jiných cambridgeských zkoušek) problém není.
Ano, to u FCE (ani jiných cambridgeských zkoušek) problém není.
To je super. Už som chcela FCE vzdať a ísť na nejakú americkú skúšku, aj keď netuším, aké sú americké skúšky.
To je super. Už som chcela FCE vzdať a ísť na nejakú americkú skúšku, aj keď netuším, aké sú americké skúšky.
Například Informace o zkoušce TOEFL.
Zase jsem se vydrbal na té čtyřce – ono mi to přijde trochu nešťastné, protože i knihkupectví může přeci předávat knihy dál a stejně tak může měnit ceny… (v jednom jsem pracoval). Nechci se hádat , jen jak říkám mi to nepřijde ouplně nejlepší no.
Zase jsem se vydrbal na té čtyřce – ono mi to přijde trochu nešťastné, protože i knihkupectví může přeci předávat knihy dál a stejně tak může měnit ceny… (v jednom jsem pracoval). Nechci se hádat , jen jak říkám mi to nepřijde ouplně nejlepší no.
Je tam několik jasných indicií, kterých se můžete chytit.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.