Help for English

Setkání fanoušků HFE

Nevím, jak vy, ale fakt bych se ráda s fanoušky tohoto webu setkala (ještě jsem na žádném takovém srazu HFE fans nebyla, pokud nepočítám EB Day v Berouně) – bylo nám to slíbeno už před drahnou dobou! A když už se letos bude konat EB Day později, než obvykle… a jaro na krku… tak co? Please!

Hear hear!!
Chci konečně vidět, jak vypadají lidé, co s nima trávím tolik času! 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 11 lety

Nevím, jak vy, ale fakt bych se ráda s fanoušky tohoto webu setkala (ještě jsem na žádném takovém srazu HFE fans nebyla, pokud nepočítám EB Day v Berouně) – bylo nám to slíbeno už před drahnou dobou! A když už se letos bude konat EB Day později, než obvykle… a jaro na krku… tak co? Please!

EBD bude později?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leiah vložený před 11 lety

EBD bude později?

Pravděpodobně by měl EBD být na podzim.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 11 lety

Je pravda, že loňské setkání fanoušků se nekonalo… Naposledy bylo v Kolíně před dvěma roky? Předtím byly Pardubice a před tím taky Pardubice. Pokud by bylo, asi bych to musel zorganizovat tady v Přelouči. Chtělo by se Vám zavítat do města Františka Filipovského?

Já pojedu kamkoliv, kam jede vlak. Autem se mi moc nechce, ale kdyby nebylo zbytí… tak bych se asi pro HFE obětovala. 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 11 lety

Je pravda, že loňské setkání fanoušků se nekonalo… Naposledy bylo v Kolíně před dvěma roky? Předtím byly Pardubice a před tím taky Pardubice. Pokud by bylo, asi bych to musel zorganizovat tady v Přelouči. Chtělo by se Vám zavítat do města Františka Filipovského?

Proč by ne? Všichni do Přelouče!

Přelouč je na hlavním tahu z Prahy na Olomouc, nestaví tu expresy, ale všechny R rychlíky ano.

No, ale tuto možnost musíme probrat ještě s Petrem a Romanem. 

No, ale tuto možnost musíme probrat ještě s Petrem a Romanem.

No tak to se rozumí samosebou.

A to by teda byl takovej menší mejdánek u Marka doma? 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 11 lety

V kterémžto případě bych i já přemýšlel o účasti.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 11 lety

No, u mě doma určitě ne.

Takže co byste řekli takovému minisrazu, konal by se přibližně v květnu (co třeba 24. května) v Přelouči… zabukoval bych nějaký salonek v restauraci. Bylo by to takové komorní setkání především pro autory, adminy, moderátory a další aktivní uživatele (třeba ty, co se zapojují do diskusních fór, odpovídají na dotazy apod.) Sraz bych nepropagoval ani na hlavní stránce HFE. Celkem bych to viděl na cca 15–20 lidí.

Co vy na to? Kdo byste přijeli?

Count me in.

Aj já. Ale nekuřácký salonek!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.