Help for English

city&guilds - obchodní angličtina

 

Dobrý den, uvažuji o zkoušce z obchodní angličtiny a tak bych se chtěla zeptat, jestli je tu někdo kdo má se zkouškou zkušenosti? rozhoduji se mezi English for office skills x English for business communications. Jaké jsou vhodné materiály k přípravě a podobně. Děkuji za jakoukoliv radu 

Dobrý den. Já sama tyhle zkoušky nemám složené, ale jeden čas jsem se o ně zajímala a musím říct, že každá z nich je vhodná pro úplně něco jiného. EOS je pouze základní zkouška pro pracovníky v administrativě, kteří si chtějí nechat otestovat znalosti v základní kancelářské angličtině. Zkouška EBS je zase zaměřená na obchodní korespondenci. Neobsahuje žádný poslech, jenom čtení instrukcí a psaní dopisů podle zadání. EBC je narozdíl od EOS rozdělená na 3 obtížnosti – ABC. Pak je ještě ústní certifikát SETB, který testuje jenom řečové a komunikativní dovednosti v business. Nicméně, čístě Business English podle mě testují spíš zkoušky od Cambridge BEC. Takže vlastně záleží na Vás, co konkrétně potřebujete.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.