Help for English

nemcina-zdarma.cz

 

Zdravím, chci se zeptat jak funguje práce na tomto webu? Kdo je za tento příjemný (ale pomalu se rozvíjející) projekt zodpovědný? :oops:
Je nějaká naděje, že by se tyto stránky dostaly v dohledné době na uživatelskou úroveň HFE?

Myslím, že to reálné není. Není člověk, který by pro to byl tak nadšený jako jsme my na angličtině.

freebeast:
to jakou rychlostí se to tam bude vyvíjet můžete kupodivu ovlivnit i vy. Můžete třeba hledat nové autory. Pokud chodíte třeba na jiná fóra, nebo stránky o němčině a narazíte tam na nějakého člověka co německy umí dobře, můžete ho zkusit kontaktovat, informovat a nějak motivovat k napsání nějakého článku. :)

Je pak šance, že v tom bude pokračovat dále. Spousta lidí umí třeba dobře jazyk, ale neví jak se články vydávají a bojí se toho. Potřebují jenom pomocnou ruku…

Zdravím, po dlouhé době jsem nakoukla na nemcina-zdarma.cz a koukala, že jsou stránky dělané jako HFE…?Jak to..?Ale na nemcine asi nikdo online nefunguje ani netvoří, co? Tedy usuzuji dle „autorky“, která tam má přihlášení někdy 2008.
Omluva, jestli se toto už někdy řešilo, nenašla jsem a nevím, jak dlouho už je němčina zdarma pod HFE:-)

od naprostého začátku, bohužel autorka po několika měsících přestala web editovat a už se neozvala. Vypadá to ale, že se našel nový člověk, tak uvidíme.

od začátku HFE? :shock: ty stránky nějak přešly pod Vás?
Pokud by stránky začaly fungovat aspoň zčásti tak, jako ty Vaše, tak by to bylo úžasné:-) HFE nemá chybu a to jsem s Vámi taky téměř od začátku:-)

ne, ty stránky byly vytvořeny na našem enginu a běží na našem serveru, stejně jako spanelstina-zdarma, latina-zdarma, portugalstina-zdarma a mojecestina.cz.

Autoři těchto stránek nás oslovili se záměrem vytvářet podobné stránky, my jsme zaplatili doménu, vytvořili prostor a umožnili jim přístup do redakčního prostředí. Jejich práci ale nijak neřídíme, vše dělají z vlastní iniciativy svým vlastním způsobem.

Aha, děkuji za vysvětlení.

Chtěla bych se zeptatr jestli v něčem takovém někde existuje také třeba francouzština, ruština nebo italština :)

Nejsou lidi.

zajímavý německo-anglický slovník: http://www.dict.cc/ – pro ty, kterým nevadí „plechové huby“ při výslovnosti :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.