Help for English

překlad?

Zdravím, najde se tu někdo, kdo by měl čas na kontrolu pár překladů? Napište prosim, jestli mám chyby. Děkuju

Kdy jsi ho viděl naposledy? When did you see him last time? Máš zítra večer čas? Have you got a time tomorrow evening? Kolikrát si ten film viděl? How much times did you see the film? Když jsem přišel do přístavu, loď už odjela. When I came to harbor, ship had already moved. Nestihl jsem autobus, protože jsem zaspal. I missed the bus because I slept.

u té lodě má být odplula… had already sailed.

Nestihl jsem autobus, protože jsem zaspal .
I missed the bus because I overslept.

Kolikrát jsi viděl ten film?
How many times have you seen that film?

Když jsem přišel do přístavu, loď už odjela.
When I came to the harbor the ship had already sailed.
Máš zítra večer čas?
Do you have a free time tomorrow´s evening?
Do you have a free time in the evening tomorrow?
(U této věty si nejsem jist,ale myslím,že je bez chyby.  )

Kdy jsi ho viděl naposledy.
When did you last see him?

Děkuji

free time určitě nebude neurčitý člen a. Ten se používá pro období, dobu (Have a good time! / It was a time of…), ale ne obecně o čase.
Krom toho si myslím, že je přirozenější použít např. “Are you free tomorrow?” 

Dále:
I missed the bus because I had overslept.
When I came to the harbor , the ship had already sailed (away)/ gone / was already gone. (+čárka)

Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi vedeli zaslať unit 5– e-mail v angličtine. Nie som veľmi dobrá v angličtine a potrebujem to mať správne napísané. Veľmi by som Vám bola vďačná. Poprosím o skorú reakciu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Franta K. Barták vložený před 11 lety

free time určitě nebude neurčitý člen a. Ten se používá pro období, dobu (Have a good time! / It was a time of…), ale ne obecně o čase.
Krom toho si myslím, že je přirozenější použít např. “Are you free tomorrow?” 

Dále:
I missed the bus because I had overslept.
When I came to the harbor , the ship had already sailed (away)/ gone / was already gone. (+čárka)

Díky, moje chyba

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Zuzkaa27 vložený před 11 lety

Dobrý večer, chcela by som Vás poprosiť, či by ste mi vedeli zaslať unit 5– e-mail v angličtine. Nie som veľmi dobrá v angličtine a potrebujem to mať správne napísané. Veľmi by som Vám bola vďačná. Poprosím o skorú reakciu.

Nejprve je nutné založit nové vlákno s názvem například úkol:e-mail. Potom napíšete konkrétní zadání úkolu a vaše vypracování, které tady někdo může zkontrolovat. Je mi líto, ale tady za nikoho domácí úkoly neděláme. Tady kontrolujeme. 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.