Which way of transport do you like best? What way of transport do you like best? Vím, že which je z určitého počtu, ale tady si nejsem jistá
Which way of transport do you like best? What way of transport do you like best? Vím, že which je z určitého počtu, ale tady si nejsem jistá
What
Ani ne tak z určitého počtu, jako z omezeného počtu – which. Záleží tedy na situaci. Když se ptám obecně, prostě ze všech možných, tak what. Když dávám na výběr třeba z pěti, tak which.
No nevím, konkrétně tady bych řekl, že ani WHICH špatně nebude. A to proto, že mám na mysli jen určité možnosti dopravy. Autem, vlakem, autobusem, letadlem…
No nevím, konkrétně tady bych řekl, že ani WHICH špatně nebude. A to proto, že mám na mysli jen určité možnosti dopravy. Autem, vlakem, autobusem, letadlem…
Já jsem spíš reagovala na to spojení určitý počet. V tomto konkrétním případě by opravdu šlo oboje.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.