Help for English

Stačí to na UK FF?

 

Zdravím, už nějakou dobu se připravuji na VŠ pomocí FCE knížek. Ty zvládám dobře. Půl roku jsem chodila i do jazykové školy, kde jsme cvičili státnice a také jsem testy zvládala docela dobře (např: jsem měla dobře 16 nebo 15 z 18 otázek a učitel si jindy myslel, že státnice mám, apod. – ale sama vím, že mám mezery!).

Ale pak jsem si koupila příručku s testy na FF UK anglistika-amerikanistika a i obyčejný reading mi dělal problém (multiple choice). Pak i use of english (open cloze), a tak jsem si pořídila “Destination C1 & C2” a “CAE Practise Tests”. Bylo znát, že tyto přijímačky se spíše blíží CAE a v use of english se objevovaly i idiomy.

A tak se ptám (především těch, kteří vědí, jaké jsou přijímačky na anglistiku v UK) jestli tyto knížky stačí? Samozřejmě rozvíjím i další potřebné znalosti jako literatura a historie, ale jde mi spíše o část s gramatikou a readingem. Děkuji za odpověď 

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.