Help for English

nejde mi zvuk

Prosím a volám o pomoc, patřím k těm, co nemohou rozchodit zvuk. Ten ale jinak mi chodí! Prohlížeč mám SEZNAM, jdu tam přes MOZILU a mám Windovs 7 64bit. Adobe Flasch player jsem stáhl, ale je mi to všecko čočku platný. Repráčky v programu jsou nějak podbarvený???

Díky Václav

Dobrý den, také mi nefunguje zvuk v angličtině pro začátečníky ani ve slovníku. Adobe Flash player je aktualizovaný. Zkoušel jsem v IE8 i Google Chrome Verze 33.0.1750.154 IE 8 – zvukové nahrávky na HFE2, mi nic nepřeskakuje a vypíše:
This jPlayer instance is running in your browser where:
jPlayer's html solution is not required
jPlayer's flash solution is being used and will support: mp3
No solution is currently active. jPlayer needs a setMedia().
v jPlayer Development nelze přehrát žádná nahrávka

Chrome – zvukové nahrávky na HFE2 různě barevně přeskakují, ale
zvuk se nepřeraje a vypíše:
jPlayer's html solution is being used and will support: mp3
jPlayer's flash solution is not required
The HTML5 is active.
v jPlayer Development je možnost kliknout na první 3
nahrávky, ale opět se žádná z nich nepřehraje Prosím o radu. Děkuji

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Jiří Vykoukal vložený před 11 lety

Dobrý den, také mi nefunguje zvuk v angličtině pro začátečníky ani ve slovníku. Adobe Flash player je aktualizovaný. Zkoušel jsem v IE8 i Google Chrome Verze 33.0.1750.154 IE 8 – zvukové nahrávky na HFE2, mi nic nepřeskakuje a vypíše:
jPlayer's html solution is not required
jPlayer's flash solution is being used and will support: mp3
No solution is currently active. jPlayer needs a setMedia().
v jPlayer Development nelze přehrát žádná nahrávka

Chrome – zvukové nahrávky na HFE2 různě barevně přeskakují, ale
zvuk se nepřeraje a vypíše:
jPlayer's html solution is being used and will support: mp3
jPlayer's flash solution is not required
The HTML5 is active.
v jPlayer Development je možnost kliknout na první 3
nahrávky, ale opět se žádná z nich nepřehraje Prosím o radu. Děkuji

Dobrý den,

děkuji za podrobné nahlášení problému a omlouvám se za pozdní odpověď.

Jaký operační systém používáte?

V IE8 můžete prosím vyzkoušet, v článku Zvukové nahrávky na HFE 2 kliknout ještě na odkaz “Update jPlayer Inspector” a poté opět kliknout na ikonku výslovnosti.

V Chrome, můžete prosím otevřít následující odkaz: http://www.helpforenglish.cz/…k-ex12-1.mp3, přehraje se zvuková nahrávka?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od vaclav2 vložený před 11 lety

Prosím a volám o pomoc, patřím k těm, co nemohou rozchodit zvuk. Ten ale jinak mi chodí! Prohlížeč mám SEZNAM, jdu tam přes MOZILU a mám Windovs 7 64bit. Adobe Flasch player jsem stáhl, ale je mi to všecko čočku platný. Repráčky v programu jsou nějak podbarvený???

Díky Václav

Dobrý den,

jaký prohlížeč používáte? Můžete prosím zobrazit následující stránku a okopírovat mi sem text v fialovém poli, děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak mám nahrát zvuk k novým slovíčkům ve word manageru. Někde jste to tu už popisovali, dostanu se přesně na místo, kam jste naváděli, ale poté si ze seznamu nemůžu vybrat dané slovíčko, protože tam není. Zkoušel jsem uložit jako např. dog.wav, dog.WAV nebo jen dog, ale slovíčko se mi nezobrazí. Děkuji za radu.

Ještě mě zajímá, podle čeho se v revizi ukazují slovíčka? Často mi přijde, že se opakují ta samá dokola. Lze někde nastavit jejich změnu? Děkuji.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 11 lety

Dobrý den,

děkuji za podrobné nahlášení problému a omlouvám se za pozdní odpověď.

Jaký operační systém používáte?

V IE8 můžete prosím vyzkoušet, v článku Zvukové nahrávky na HFE 2 kliknout ještě na odkaz “Update jPlayer Inspector” a poté opět kliknout na ikonku výslovnosti.

V Chrome, můžete prosím otevřít následující odkaz: http://www.helpforenglish.cz/…k-ex12-1.mp3, přehraje se zvuková nahrávka?

Dobrý den, děkuji za odpověď. Operační systém je Microsoft Windosw xp sp 3

V IE jsem kliknul na odkaz a zpět na ikonu výslovnosti a zvuk se nepřehraje. Pokud aktualizuji stránku tak se zvuk přehraje, ale při přechodu na jinou část stránek už se zvuk opět nepřehrává.

V Chrome ze zvukové nahrávky nejde bohužel nic slyšet

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.