Dobrý den, máte, prosím, někdo typ na dobrou učebnici aj pro 1. stupeň (preferuji zahraniční nakladatelství)? Děkuji
Dobrý den, máte, prosím, někdo typ na dobrou učebnici aj pro 1. stupeň (preferuji zahraniční nakladatelství)? Děkuji
Pro úplné začátečníky? Zase tolik jich neznám, ale osobně se mi osvědčil Cookie and Friends (který je dělaný i pro předškolní děti). Vím, že pan Vít doporučoval Incredible English. Možná by stálo za to, kdybyste měla cestu do knihkupectví (v Berouně English Books – super) a podívala se sama, co by se vám třeba i líbilo. Moje dcera v první třídě má Helen Doron (v rámci školy, takže nic neplatíme). Zatím nevím, jaký to bude mít efekt, “učíme se” i spolu doma… tam se pořád dokola opakuje poslech, takže mluví, aniž by věděla, co mluví. Postupně se to dozvídá.
Moje dlouhodobé zkušenosti s výuk. dětí 1. i 2. stupně, předškoláků i menších děti mě říkají, že "Cookie and Friends A,B pro malé a předškoláky. V současné době jsem absolutně nadšená učeb. Incredible English – Starter 1.tř. nepíší, vše poslechem, zábavou, témata jsou dobrá. Pak mám 2. pro 3.-4.tř. opět bezva a 4. pokračuju po Happy Street 2 . V současné době nejlepší učebnice, (podle mne a podle dětí. )
Pro úplné začátečníky? Zase tolik jich neznám, ale osobně se mi osvědčil Cookie and Friends (který je dělaný i pro předškolní děti). Vím, že pan Vít doporučoval Incredible English. Možná by stálo za to, kdybyste měla cestu do knihkupectví (v Berouně English Books – super) a podívala se sama, co by se vám třeba i líbilo. Moje dcera v první třídě má Helen Doron (v rámci školy, takže nic neplatíme). Zatím nevím, jaký to bude mít efekt, “učíme se” i spolu doma… tam se pořád dokola opakuje poslech, takže mluví, aniž by věděla, co mluví. Postupně se to dozvídá.
S Helen Doron mám dobrou zkušenost v předškolním věku. Můžete mi napsat, jak to máte řešené v rámci školy? Je to jako kroužek navíc nebo to máte v rámci běžné výuky?
S Helen Doron mám dobrou zkušenost v předškolním věku. Můžete mi napsat, jak to máte řešené v rámci školy? Je to jako kroužek navíc nebo to máte v rámci běžné výuky?
Učitelky jsou proškolené, tady na Kladně máme HD zastoupení a asi se
s nimi škola nějak domluvila. Mají normálně dvakrát týdně angličtinu
v rámci vyučování/běžné výuky, poslouchají doma pořád dokola CD (už
to umíme všichni nazpaměť), pak postupně se k tomu, co mají
naposlouchané, dostávají v hodinách.
Nevím, jak budou pokračovat-do jaké třídy mají HD. Osobně doučuji jednu
dívčinu, která ještě HD neměla – její bratři už ano a ti problém
s angličtinou nemají vůbec.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.