Dobré odpoledne, našel jsem překlepy v hesle “hodit se”, viz zde. Překlepy jsou u prvního a předposledního spojení – i když to úplně poslední by asi také mělo být s malým písmenem na začátku překladu – hodit se.
Dobré odpoledne, našel jsem překlepy v hesle “hodit se”, viz zde. Překlepy jsou u prvního a předposledního spojení – i když to úplně poslední by asi také mělo být s malým písmenem na začátku překladu – hodit se.
zdá se, že vyhledávač hledá i v uživatelských slovíčkách, které si lidé přidávají do English Me. Opravíme.
Děkuji za nahlášení problému, ano bohužel v tomto vyhledávání se vyhledávala i uživatelská slovíčka, nyní by to mělo být opraveno, můžete vyzkoušet.
Z mého pohledu je stránka a vyhledávání, na které odkazujete, zastaralé. Vyhledávání, které je umístěno v levém horním rohu by mělo fungovat daleko lépe včetně skloňování a inteligentního řazení výsledků. Je nějaký důvod proč používáte tento způsob? (například nějaká chyba, kterou jsem přehlédl, výsledky, které se nezobrazily apod. apod.)
Mě se ale “uživatelská slovíčka” netýkají, jelikož nemám English Me. Já tento vyhledávač používám jako normální slovník.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.