Help for English

Děkuju mooc

…ale proc proboha furt otravuje? Ja taky ziju ve Walesu uz dyl a taky nevymejslim takovy blbosti jako on.. uuufff. Misto toho aby byl vdecnej za to co ve vas ma a slusne jako ostatni se ptal kdyz ma nejakej dotaz, tak taky akorat popichuje, machruje, nevim s cim, kdyz pise anglicky a nee vzdycky bez chyby lol Ach joo, asi nema co delat ;-) A pane Vite, vam moc dekuju za stranky -ja vim, neni to moc originalni ;-)) x

Výborné stránky a chtěl bych poděkovat za to, že se to snažíte kombinovat s americkou angličtinou. U nás se preferuje spíš ta britská, takže jsem rád, že tu něco takového je.

Vaše stránky jsou naprosto super…dobrá práce.

gorgeous!

super stránky – nemají konkurenci :-)

Díky za skvělé stránky…

Pro uživatele adina12:
to chce klid…já bych ráda použila nějaké peprnější slovo na adresu „červeného dvorečku“, ale Marek by mi to smazal, bo se tu mluví jen slušně 8-)No a pak si řeknu, že na takového otravu je škoda plýtvat energií. Jak jsem tu už psala, na každém fóru se najde pan „chytrák“ a „prudič“ a čeká přesně na to, až se necháme unést, a jak Marek říká, je nejlepší ho ignorovat…
Ale Marku, někdy se taky neudržím…hlavně když mě napadne něco opravdu ftipného
:-D :-D :-D
mimochodem, co otevřít nové téma: např…RUDYARD?
Vsadím se, že by mělo nejvíc příspěvků....­.dobře, dobře,…už ho nechám…
…a já to nevydržím…on se oženil do Ameriky???…a to ho někdo chtěl??? Dobrovolně????

Tak ja se taky pridam se slovy diku za tento web. Je to muj hlavni internetetovy zdroj gramatiky. Musi vam to dat tak prace, ze se opravdu divim, ze to delate zadarmo. My to samozrejme vsichni ocenujeme a jsme radi ale zase pro tebe to muze byt to jiste miry „nevyhoda“. Je mi jasny ze me ted vsichni budou chtit ukamenovat, ale myslim si, ze by sis proste nejakou odmenu (krome dobreho pocitu) taky zaslouzil. Co treba neco jako ESLPODcast, kde maji poslech zdarma ale za ten learning guide v pdf se uz plati. Ja vim, ze sem asi blazen ale co treba kdyby samotne clanky zde byly zdarma, ale platilo se uz za nejake to dotatecne vysvetleni, pripadne vysvetleni v komentarich?

Omg, co sem to zase napsal :oops:

Někuji za návrh, ale odpověď je jednoznačně NE. Na našem webu se nic neplatí ani platit nebude. Pokud si objednáte nějaký náš produkt, budem rádi, zatím je to Language Lab, ale pracujeme na dalších věcech. Ty ale budou vždy od našeho webu odděleny, prodávat se budou na jiných stránkách (např. vitware.cz), ale ne zde.

„Ftipného“??? :-D:-D

MAMMA MIA, sovrano!!! Taky už tu Češtinu zapomínáš, co??? Jak dlouho jsi v Itálii? ....... Arrivederci! Ciao!

Já se tak soustředila na to, abych podpořila Adinu12, že jsem si ani neuvědomila, co bylo předmětem tohoto tématu. Takže se přidávám s poděkováním za tyto stránky, umím si představit, jak je to náročné…no nebo spíš neumím :? A ty Jime si vem prášek!…navrhovat takové nesmysly… :-D

Rudíku, ty jsi na češtinu taky expert, že jo? Čeština je s malým č… :-D

:oops: Děkuju mooc, Peťko!

ahoj, vidím ,tedy čtu , že je na této diskuzi veselo až milo.. :-D , ráda bych také poděkovala panu Vítovi za tyto stránky, už dlouho jsem se tak nepobavila a zároveň i nepoučila. Přeji mnoho sil a nadšení do další práce.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.