Help for English

Výsledek CAE zkoušky

 

Dobrý den, v červnu jsem byl na zkouškách CAE a moc nevím, jaký očekávat výsledek. Chtěl bys se zeptat těch, kteří tuhle zkoušku absolvovali, jestli konečným výsledkem, vzhledem k očekávání, byli příjemně nebo nepříjemně překvapeni, hlavně tedy u Writingu a Speakingu.

Moje výsledky naprosto splnily má očekávání. :-D Čekala jsem slabý Listening a Writing a silnější Reading, Use of English a Speaking. A taky že jo. :-) Nejsilnější Reading (cca 95%), pak UoE (cca 90%), Speaking (cca 85%), pak Listening (cca 65%) a Writing na konec (cca 60%).

Děkuji za odpověd :), dnes přišly výsledky a byly dle očekávání, nejsilnější Reading, nejslabší Listening, Writing a Speking lehce nad hranicí. Celkově pass Grade C za 65 bodů za což jsem vzhledem k velmi slabé přípravě velmi rád :).

Tak gratuluji. :-)

Dobry den, podle ceho orientacne urcujete tu uspesnost v procentech? Da se to nejak presneji vycist z toho grafu? Ja jsem delala sice jen FCE, jsem s vysledkem spokojena, ale trochu me mrzi, ze nepoznam, kolik jsem mela presne procent z jednotlivych casti. Kdyz jsem delala kdysi DELE2 testy ze spanelstiny, byly vysledky uvedeny presne i s poctem dosazenych bodu, tak me ten ponekud “nicnerikajici” graf trochu prekvapil.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.