Re:
Beru to s tím pokusem na C1 podobně, tedy tak, že doufám získám představu, kolik cesty mám ještě před sebou, než má cenu pokusit se o CAE .
Komentáře k článku: Englishbooks Day with City & Guilds aneb setkání fanoušků Helpforenglish.cz
Re:
Beru to s tím pokusem na C1 podobně, tedy tak, že doufám získám představu, kolik cesty mám ještě před sebou, než má cenu pokusit se o CAE .
Přesně tak, já to mám cca 350 km a taky uvažuju o tom, že přijedu.
Jsou ještě volné přihlášky? Tohle by byla moje první účast na srazu, takže mam docela strach, jel bych sám, nebudu tam nikoho znát a tak… ale mam to z Prahy kousek, tak bych to zkusil…
Jsou ještě volné přihlášky? Tohle by byla moje první účast na srazu, takže mam docela strach, jel bych sám, nebudu tam nikoho znát a tak… ale mam to z Prahy kousek, tak bych to zkusil…
Re:
Ano, přihlášky ještě přijímáme. Jen kapacita na ústní zkoušku bude brzy zaplněna, takže pak už bude možné vykonat pouze písemnou část ze zkouškového programu. Ničeho se nebojte, určitě se s někým skamarádíte – nebudete sám, kdo nebude nikoho znát
Zdravím všechny. Uvažuju o účasti na této akci. Bydlím ale na jižní Moravě, takže nabízím odvoz někomu z okolí Veselí nad Moravou nebo Hodonína, kdo je ochoten se podělit o náklady na benzín. Počet volných míst v autě 3. Pokud by měl někdo zájem, tak se ozvěte soukromou zprávou.
To vypadá tak úžasně. Ale netroufla bych si ani na tu nejjednodušší zkoušku
B1 – Intermediate
B2 – Upper-Intermediate
B1 – Intermediate
B2 – Upper-Intermediate
Re:
Děkuji
Nemáte prosím někdo zprávy o (případném) letošním EBD?
Nemáte prosím někdo zprávy o (případném) letošním EBD?
Zatím neoficiálně – měl by být na podzim. Konkrétní datum snad již brzy oficiálně bude.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.