Help for English

Angličtina pro nejmenší

Dobrý den Marku, jsem překvapená, že jsem se přes stránky ZŠ Nebušická dostala na tuto adresu. Mám jedno přání, co se týče angličtiny, zvažujete možnost připravit pro ty nejmenší a menší děti kurz pro začátečníky? Převažujícím aspektem jsou jistě obrázky, písničky, Vámi na těchto stránkách stále používané způsoby, jak se slovíčko správně říká. Mám malého pětiletého syna a jednoho ještě menšího 2,5 letého prcka a poslední dobou na mně čím dál více vyžadují anglické písničky, ptají se na slovíčka (ten větší), opakují je. Neviděla jsem netovou podobu takového kurzu pro malé děti. Možná to není Váš cílový segment, prostě se jen ptám.
A na závěr dotaz – budete i nadále učit na zmiňované základní škole angličtinu? A mohou se přidat děti i z přípravné třídy, syn tam byl zařazen pro horší emoční adaptabilitu ve velkých třídách o třiceti dětech v mateřské škole. Jinak je ok a má velký zájem o anglinu – něco umím já sama, ale uvítám většího odborníka. Děkuji za zprávu.

Dobrý den,

angličtinu učím na VŠ, nikoliv na základní škole. Uvedená škola pouze na naše stránky odkazuje.

Kurz rpo děti bychom rádi na našich stránkách měli také, ale to až asi časem. Technologie bude potřeba trochu upravit, přidat nové prvky apod. Samozřejmě, je to o obrázcích, nahrávkách, pokud možno animacích, a na to zatím nemáme čas ani lidi. Snad tedy časem.

Díky ale za komentář!

To petronella7777, mám dvě děti 3 a 5 let, už asi rok paří na
http://www.poissonrouge.com/…sonrouge.php , doporučuji všem, děti se tam naučili všechno sami, také chodí na You tube, velký hit je The wheels on the bus, už ho znám i já. Všechny odkazy mají v oblíbených položkách, takže nemusí nic zadávat, stačí jen klikat, jsou úplně samostatné.
Bude-li chtít někdo konkurovat, nebude to mít vůbec jednoduché…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.