Re:
Zkuste si přečíst článek ‚Jak na to: Slovní zásoba‘ v sekci TIPY A TRIKY.
Komentáře k článku: Animals - Birds
Re:
Zkuste si přečíst článek ‚Jak na to: Slovní zásoba‘ v sekci TIPY A TRIKY.
Re:
Není to ‚Vrabec‘? BRABEC asi ne.
JSTE NA OSKARA
MARKU A VŠICHNI, KDO TVOŘÍ TYTO STRÁNKY: JSEM ŠŤASTNÁ JAK BLECHA, ŽE JSEM VÁS OBJEVILA.JSTE PROSTĚ ZLATÍČKA NEJ NEJ NEJ. JESTLI TY PET ZKOUŽKY PŘÍŠTÍ ROK UDĚLÁM, TAK JEN DÍKY VÁM. ZE ZDRAV. DŮVODŮ MI HAPRUJE PAMĚŤ A KDYŽ JSEM SE PO 7 LETECH BĚHEM P٨L HOD. NAUČILA SCA 25 SLOVÍČEK PSÁT I VYSLOVOVAT A UMÍM JE I DRUHÝ DEN, ZAČÍNÁM VĚŘIT, ŽE JSEM KONEČNĚ NAŠLA ZPŮSOB, JAK SE SLOVÍČKA UČIT. TEN PROGRAM JE SUPR. SPELOVÁNÍ PO 15 LETECH POKUSŮ, TAKÉ ZA PŮL HODINKY S VÁMI. TAK AŽ TU ZKOUŽKU BUDU MÍT A AN MĚ BUDE DÁLE BAVIT JAKO NYNÍ, MÁTE U MNE PŘINEJMENŠÍM FLAŠKU SLIVOVICE JEŠTĚ JEDNO DÍKY ZA VÁS.
Nejde mi zvuk
Proím Vás už žádné výslovnosti mi nejde zvuk, ale u písniček a povídek ano. Čím t může být?
Nejde mi zvuk
Proím Vás už žádné výslovnosti mi nejde zvuk, ale u písniček a povídek ano. Čím t může být?
Re: Nejde mi zvuk
Zkuste přeinstalovat FLASH PLAYER. Jiank mě nic nenapadá. Mě zvuk funguje.
Ahojky lidičky,jak je máme?já úne verry good,protože je tohle to nejlepší ajina kterou jsem našla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!papa mladice
kaně
prosím, jak se řekne káně?
kaně
prosím, jak se řekne káně?
Re: kaně
buď BUTEO, a nebo BUZZARD či HAWK. Ale v těch anglických slovech není až tak úplná jednota, proto se často používá prostě latinské BUTEO. Káně lesní má latinský název Buteo buteo.
prima
dostala jsem odkaz jako dárek k svátku od kamaráda,a musím říct,že je to
snad i lepší dárek než pusa! toto učení je bezva .Lucka
nwm
je super naucim se to rychle !!!
můžete tam vložit vránu nebo straku prosím
páv
Ahoj, nevím jestli se nestala nějaká modifikace, ale páv jako druh by se měl nazývat peafowl, samec od páva je peacock a samička peahen, kdyžtak na to mrkněte jestli se nemýlím.
Je nějaký rozdíl mezi “beak” a “bill”? Někde jsem četl, že u některých ptáků se používá jedno a jiných zas to druhé, ale nikde jsem žádný pořádný vysvětlení nenašel…
Je nějaký rozdíl mezi “beak” a “bill”? Někde jsem četl, že u některých ptáků se používá jedno a jiných zas to druhé, ale nikde jsem žádný pořádný vysvětlení nenašel…
Co třeba tady ?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.