Help for English

Pokračovat v Englishbooks Days?

 

Milí čtenáři webu HFE, včera jsme spustili novou verzi našeho e-shopu a nyní můžete nakupovat knihy ne s 10% slevou, ale 15% slevou! Tato změna nás přivedla k úvaze, zda nadále pokračovat v Englishbooks Days – dnech, kdy vám nabízíme místo 10% slevy slevu dvacetiprocentní. V novém eshopu by ovšem sleva byla navýšena pouze o 5%, což na první pohled nemusí být tak lákavé jako předchozí desetiprocentní navýšení. Rádi bychom proto znali váš názor! Máme v EB Days pokračovat? S Markem nás napadlo, že bychom mohli EB Days zpestřit tím, že ke konci EB dne bychom vylosovali jednoho zákazníka, který v uvedený den učinil objednávku, a „vyhrál“ by na jeho nákup slevu vyšší, a to 40%.....???
Těšíme se na vaše názory.

Děkuji za zprávu z e-mailu, už jsem obhlížela a na Váš dotaz bych řekla toto : Ono se nezdá moc těch pět procent, ale proč ne? Kdo z jiných knihkupectví takovou slevu poskytne? Tady si může člověk rozmyslet, co by si asi tak objednal, počkal si na EBD a těšil se na výhru :-D
Nevím, jak se Vám předchozí dny vyplatily, jestli to stálo za to, se soutěží to bude určitě atraktivnější, ale rozhodnutí je na Vás. Já určitě s nákupem dalších knížek počkám na Váš Englishbooks Day, a pokud nebude, určitě budu Vaše stránky navštěvovat dál a kupovat si u Vás.

Ti, kteří potřebují nějakou knížku nebo učebnici si na EB Day počkají a využijí ho. Ale pochybuji, že by se EB Days nadále účastnil někdo, kdo si chci něco koupit jen pro potěšení. Já spadám do té první skupiny, takže já bych si přál pokračování.

Nebudu to rozvádět, ale sama prosím o pokračování Englishbooks Days. Díky, Kateřina

Nevím kolik objednávek měsíčně na EBD máte,ale při mém štěstí by na mě ta pravděpodobnost určitě nepadla, takže bych s tou slevou určitě nepočítal, 5% sleva sice opravdu nevypadá na první pohled moc lákavě, ale já jsem pro ni. Určitě by stálo za to, alespoň 2 měsíce vyzkoušet jestli bude alespoň podobný zájem o EBD a podle toho to vyhodnotit.

Vaše nové stránky se mi moc líbí. Co se týče mého názoru na EBD – pokud by to šlo, bylo by fajn v něm pokračovat. Já se na něj každý měsíc těším. Vždycky mám aspoň dostatek času si promyslet, co aktuálně potřebuji. Příští rok na jaře se chystám na FCE – nějaké materiály jsem už u Vás pořídila, ale ještě mám něco v záloze a tak čekám na EBD. 5% není moc, ale jsem pro ni. Díky.

Já jsem také pro pokračování EBD. Každá sleva dobrá a já mám určitě v plánu nakupovat další knihy, neboť jsem vášnivá čtenářka a učení angličtiny je mým současným koníčkem. Vaše firma je osvědčená a já jsem byla vždy 100% spokojená, nemám tudíž zájem nakupovat jinde. A jak už bylo zmíněno někde výše, i bez slevy budu nakupovat u Vás. A v případě vyhrané 40% slevy bych zřejmě ušetřené peníze vrazila do další objednávky. Díky Jindra

Ono je to tak – plaťte 5% a neplaťte 5% :-D…každý by si vybral tu druhou možnost, i když je to třeba jen blbá dvacka…nikdo ale nevíme Vaše objednávky během EBD, takže rozhodnutí zůstane stejně asi na Vás :-)

celý srpen čekám, kdy budou další EBD, i když 5% nevypadá jako moc, pořád je to zajímavá sleva celkem, a když k tomu bude ještě soutěž, proč ne? takže já jsme pro zachování EBD

v srpnu už EBD byl.

Každá sleva je dobrá :-)

Jsem také pro pokračování EBD a losování jednoho zákazníka vidím jako dobrý nápad.

Taky jsem pro zachovani EBD. I to losovani je dobry napad.

Rozhodně pokračovat. Rozhoduji se jestli kupovat u vás a čekat na englishbooks day nebo nakupovat přes amazon ono pak s tou slevou to vyjde u vás přece jen skoro na stejno a je to jednodušší a v kratší době.

Můžeme tedy v září doufat? :oops: :-) Něco nutně potřebuju … Díky za odpověď.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.