Help for English

Křišťálová lupa pro HFE?

 

Říkala jsem si, jestli by nestálo za pokus nominovat HFE do ankety Křišťálová lupa. Řekla bych, že by si to HFE zasloužilo, už díky tomu, že autoři a správci webu jsou komunikativní a spousta věcí se tu řeší velmi svižně (bleskové opravy, odpovědi na dotazy…). Nominaci by musel provést někdo oficiálně (a hodit na hlavní stranu info), my návštěvníci webu ji pak podpoříme…

Dobrý den,

děkujeme. Před několika lety jsme obsadili pěkné 6. místo v kategorii PROJEKT ROKU. Potom jsme se pokusili stránky nominovat znovu, ale neměli jsme dostatek hlasů. Asi také díky tomu, že jsme nedávali na hlavní stránku ikonku, pouze jsme o tom informovali čtenáře v článku.

Letos jsem se tedy už ani o nic nepokoušel.

CO myslíte, stojí za to se pokoušet?

Já jsem asi před týdnem nebo dvěma už hlasoval. Don't give up!

To Marek Vít: A proč to nezkusit? To, že se tady během deseti minut objevily dvě odpovědi, svědčí o tom, že mrtvo tu fakt není. Jen ta nominace a avízo na hlavní stránce je asi na Vás…

Mimo jiné, každým rokem se návštěvnost stránek zvyšuje, takže si myslím, že šance se určitě také zvyšuje.

Myslím, že určitě, ale chce to mnohem větší propagaci. Samotný článek nestačí…

S tou propagací je to složité. Masový mailing může lidi otrávit, ale jiná metoda mě nenapadá (zatím); ještě tak že bychom si to pak my všichni, kdo jsme na Facebooku, přidali na zeď a zaúkolovali své „přátele“.
Na druhou stranu, kdo nic nedělá, nic nezkazí. A tady se nedá nic zkazit, i když se to zkusí, ne?

Já nemám rád, když na stránkách je umístěná ikona ‚hlasujte pro nás‘… a bez ní to asi nemá cenu, protože ‚VELKÉ‘ stránky tu blikající ikonku mají.

Jo, tomu rozumím, blikající ikonky taky nemusím…

Dobrý den, zrovna jsem kdesi viděla tu blikající ikonku a hned mě napadly vaše stránky. Určitě to zkuste.
Propagace mailem bych se nebála, stejně občas příjde spam z HFE, takže jeden normální mail spíš potěší. Have a nice day

Cože, z HFE Vám přijde občas SPAM?

Jo jsou to takový blbosti z překladače, už to tu probírali na diskusním fóru.http://www­.helpforenglish­.cz/cz/forum/?ak­ce=topic&Top_ID=3­774

Jo ták, myslíte přes soukromé zprávy! Už jsem se lekl, že Vám přišel nějaký spam po emailu.

Ale já bych hrozně ráda dala hlas. Vždyť si to zasloužíte oproti jiným webům, ten Váš je nejlepší a nejužitečnější. Ale chápu, že nás asi bude málo, těch nadšenců do Angličtiny. Ale nezoufejme, třeba někdo dostane rozum a vyhlásí cenu za nejlepší web angličtiny a obzvláště free! To zírali i v Anglii, že čeští studenti mají takovýto web zadarmo. :-) Škoda, že ti angličtí učitelé neumí česky. Ale stejně měli prst nahoru. Super web.

Taky bych ráda dala hlas a stejně tak i spousta dalších. Podle mě se nemusíte ikonky na hlavní stránce vůbec bát, slouží to k propagaci webu a návštěvníky to myslím nijak neodradí.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.