Help for English

Spořič Help for English

Stáhla jsem si Váš spořič obrazovky, bohužel, i když jsem si nainstalovala soubor MSCOMCT2.OCX, tak si nemůžu dostat do nastavení, hlásí mí to, že chybí nebo je špatně naistalován soubor comdlg32.ocx, přitom ve složce Systém 32 tento soubor je. Zkusila jsem si stáhnout z interntu tento soubor, ale problém přetrvává.Spořič jako takový funguje,ale nestavím jazyk, prodlevu, vzhled. Přitom v práci mi u spořiče nedělá nastavení problém, pouze doma. Doma mám Win 7, 64 bit, v práci Win XP. Můžete mi prosím poradit, kde by mohla být chyba. Win 7 mám nainstalovaý přímo od prodejce PC, instalační CD nemám.

Dobrý den,

děkuji za zaslání dotazu.

Bohužel spořič obrazovky je nyní již je na dnešní poměry velice zastaralý a není v našich silách ho aktivně podporovat. Navíc od data vydání se výrazně změnila situace na poli operačních systémů – Win 7 v té době vůbec neexistoval a není tedy příliš překvapivé, že ho spořič nepodporuje.

Nemohu ani nalézt zdrojové kódy, abych zkontroloval, jaké všechny závislosti projekt má. Začal bych tím, jak přesně zní chybová zpráva.

Pokud Vám chybí nějaká konkrétní knihovna mělo by být možné ji stáhnout a nainstalovat, píšete, že v složce systém 32 se soubor nachází. Pokud se nepletu, tak přestože soubor existuje, tak je nutné ho registrovat.

Velice zjednodušeně by Vám mohl pomoci tento článek: http://support.microsoft.com/kb/146219 ale bohužel to ani nemohu vyzkoušet abych posoudil, zda je to Váš případ.

S pozdravem
Petr Hudík

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.