Help for English

editovat příspěvek

Chtěl jsem se zeptat, jestli by při editaci vlastního příspěvku nešlo zachovat okno s příspěvkem v nezměněné velikosti. Objeví se totiž jen malý obdélník, se kterým se ne úplně dobře pracuje pomocí posuvníku. Dřív to tak nebývalo. Mám pocit, že to tak je cca 2–3 měsíce, ale nevím přesně. Mám google chrome. Děkuji

Jo, přesně, to mě taky štve. Funguje to tak i v Opeře, v Exploreru a v Mozille. Přidávám se k prosbě o nápravu.

Také bych uvítal původní velikost okna pro editaci. Nejdřív jsem si myslel, že je chyba někde u mě na pc, ale teď vidím, že nejsem sám, kdo to tak má, bez ohledu na používaný prohlížeč.

Omlouvám se za komplikace, mělo by to být opraveno. Pokud se objeví i další i jiná problémová políčka, klidně napište, podívám se na to, děkuji.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr Hudík vložený před 10 lety

Omlouvám se za komplikace, mělo by to být opraveno. Pokud se objeví i další i jiná problémová políčka, klidně napište, podívám se na to, děkuji.

To je jiné kafe. Díky.

Když kliknu na komentáře pod novým článkem a jsem první, kdo vkládá komentář, okénko je stále centimetrové. Nešlo by i tohle okénko upravit, pls? :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 10 lety

Když kliknu na komentáře pod novým článkem a jsem první, kdo vkládá komentář, okénko je stále centimetrové. Nešlo by i tohle okénko upravit, pls? :-)

Opraveno.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.