Help for English

Seabase Delta - beta test

 

Právě dokončuji beta verzi nové hry SEABASE DELTA a jako vždy bych potřeboval beta testery. Pokud byste někdo měli zájem zahrát si tuto hru v ranném stádiu vývoje a pomoci mi vychytat všechny detaily, ozvěte se (soukr. zprávou).

Je potřeba, aby se jednalo o člověka, který hrál (a pokud možno dohrál) i předchozí hry, tedy Ten Little Indians a The Legend of the Apache Gold, tedy někdo, kdo má s podobnými hrami zkušenosti.

Díky!

No, jestli nemáte nic proti tomu, tak se celá natěšená hlásím. Po mém loňském zážitku s The Apache Gold bych se už těšila. Letos mi to určitě půjde líp. :-D

určitě proti tomu nic nemám.

no ja som u apache gold az taky sikovny nebol a nedohral cele, ale tiez sa hlasim :)

Zatím díky všem, kdo se ozval… určitě se mohou ještě přidat další. Ve hře mi chybí už jen pár lokací a bude připravená k testu. Mělo by to být cca během týdne.

Tak mi zbývá poslední jedna lokace a pak to ještě jednou otestuju, zabalím a soukromou zprávou pošlu odkazy + instrukce.

Už se těším, to bude pěkné zahájení nového školního roku, ještě že já do školy už dávno nechodím, ale s angličtinou to bude i pro mne nový školní rok. Takže můj vstup do Pre-intermediate zahájím zábavou. Jsem hrozně napnutá, co všechno v té hře bude. Sci-fi já miluji, jen škoda, že ve vesmíru nebudou asi mravenci. :-D

Není to ve vesmíru ale na dně mořském. Mravenci tam nebudou… ale na zvířecí říši je v Seabase Delta taky pamatováno. :-)

Aháá, přeci jen je to už chvilka, co jsem zkusila tu upoutávku, co jste ji sem kdysi dal, ale i tak to bude určitě napínavé. Tenkrát ten začátek se mi povedl. Zatím si krátím čekání hrou s 10 indiány.

Kdo jste se hlásili, poslal jsem Vám soukromou zprávu s Beta testem. Pokud jsem na někoho zapomněl, dejte vědět, nebo kdybyste se ještě někdo chtěli přidat.

Díky!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.