Help for English

zobrazovanie úrovne

 

Zdravím, neviete niekto prečo keď si dam v sekcii slovní zásoba zobraziť iba úroveň starter tak mi zobrazí aj úroveň elemntary? a tak to funguje pri každom, vždy mi tam vyskočí aj vyššia úroveň a tak nikdy neviem keď si dam načítať inú úroveň či už som prešiel všetko alebo mi to niektoré časti vynechalo.. dik

Tak je to tady nastavené – ve filtru se vždy zobrazuje i jedna úroveň nad, ale i pod. Jelikož pod Starter nic není, zobrazuje se jen Starter + Elementary. Předpokládá se totiž, že se možná budete chtít naučit i něco těžšího, a tím se posouvat dopředu. Chyba tedy není na vaší straně, je to jen nastavením systému. :-)

Označení úrovně jsou vždy jen orientační. Proto náš systém vždy reaguje na nastavenou úroveň + / – 1. Není totiž důvod, proč by si ELEMENTARY student neměl nastudovat materiály STARTER a materiály PRE-INTERMEDIATE.

Stejně funguje i naše aplikace ENGLISH ME.

Navíc při učení je dobré 1) opakovat, utvrzovat – tedy úroveň nižší, ale i 2) mít trochu výzvu, být nucen postupovat – tedy úroveň o jednu vyšší.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.