Help for English

OBRÁZKOVÉ KARTY a neurčitý člen

 

Dobrý den, prosím o radu. Vytvářím doma pro syna kartičky s obrázkami a popisem v angličtině. Měly by u popisu na kartičkách být neurčité členy? Nějaké jsem stáhla z internetu, většinu si dělám sama, ty z internetu také neměly neurčitý člen, ale nějak mi tam chybí…:-) Děkuji za odpověď.

člen nepatří ke slovu, když se lidé učí slovíčka, tak si tam členy běžně nedávají..... ale když je tam synovi dáte, určitě si zase lépe zažije, že se říká I have a cat, I'm reading a book apod. Je to otázka gramatiky a určitě záleží jen na vás.

Moc děkuji. Zatím neumí číst, tak je na mě, abych mu je četla se členem, jak říkáte, právě, aby si to zažil. Ale další asi už budu dělat se členem, aby se je naučil používat až pak bude umět i číst Děkuji.:-)

Ono právě potom se učitelka zeptá WHAT'S THIS a dítě řekne DOG – to je potom špatně. Proto je určitě lepší, když to u slovíček bude napsané.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.