Můžete prosím poradit, zda fungují zvukové nahrávky v Androidu v mob. telefonu? Nemohu to rozchodit, používám G. Chrome a nelze je přehrát. Nevím, zda je problém u mne, nebo to není v Androidu funkční. Díky za pomoc.
Můžete prosím poradit, zda fungují zvukové nahrávky v Androidu v mob. telefonu? Nemohu to rozchodit, používám G. Chrome a nelze je přehrát. Nevím, zda je problém u mne, nebo to není v Androidu funkční. Díky za pomoc.
Dobrý den,
děkuji za zaslání dotazu. Jaké konkrétní nahrávky máte na mysli? můžete prosím uvést konkrétní odkaz? děkuji.
S pozdravem
Petr Hudík
Dobrý den nejdou mi přehrávat nahrávky.Po zmáčnutí na reproduktor se nic neděje.Díky za radu… Ivča
Dobrý den nejdou mi přehrávat nahrávky.Po zmáčnutí na reproduktor se nic neděje.Díky za radu… Ivča
Jakou verzi Androidu používáte? jaký prohlížeč používáte?
Abychom předešli nedorozumění – o jaké konkrétní nahrávky se jedná? můžete prosím uvést konkrétní odkaz?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.