Help for English

co značí něco něčím

 

In the same way, my brain can differenciate between an attractive and plain woman which basically ________ the visual intelligence working (/to work) assiduously.

Nemůžu přijít na slovo, co bych tam doplnil (na tu čáru), něco jako značí, že pracuje správně.

Nechci to zbytečně komplikovat, vím, že to jde říct jednoduše, ale je to formální esej psaná doma, tak chci ať to má nějakou gramatickou/slovní úroveň, díky :-)))

napadlo mě třeba PROVES

Mne napadá jen:

  • which just goes to show ..jen dokazuje
  • indicates -ukazuje, značí
  • proves – dokazuje

Díky! Proves will do, a za tím můžu použít infinitiv nebo musím vedlejší větu? Ve slovníku nevidím infinitiv, ale otázka jestli by to tam napsali vůbec jako vazbu, nebo jestli se to dá vztáhnout na 2.význam poslední možnost.. http://www.oxfordlearnersdictionaries.com/…nglish/prove#…

which basically proves the visual intelligence to work assiduously.

No to ale funguje pouze se shodnými podměty, ne? V tvé větě ale schopnost tvého mozku dokazuje, že visual intelligence works/is working.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lucka Skrčená vložený před 10 lety

No to ale funguje pouze se shodnými podměty, ne? V tvé větě ale schopnost tvého mozku dokazuje, že visual intelligence works/is working.

ah pravda, takže jen vedlejší větou tedy..

which basically proves that the visual intelligence works assiduously.

Díky moc za rady :)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.