Help for English

Co se děje?

 

NA Help for Engdlish vyšly za celý týden jen dva články? To není normální a já se bojím, že nás autoři opustili, A to jak jsem zjistila, přibyl nový autor – hoofi – prosím, prosím, pište dál. :-)

Začal nový školní rok, asi mají hodně práce ;)

Myslím, že mluvím i za Marka: prostě jednoduše nestíháme.

Ale no tak, nějaký článeček ze šuplíku, že by nebyl?

Já teda do šuplíku nepíšu a Marek pokud vím taky ne.
Nezlob se, ale prostě se toho nakupí někdy trochu víc a když to nejde tak to nejde…
Navíc já jsem se třeba včera vrátil z dovolené a tam jsem fakt nic nepsal :-) Ale zase jsem fotil, takže alespoň snad bude časem mini album dalšího UK města (Edinburghu) :-)

tak dobře,no.snad jsem tak moc neřekla.Já jen že to tu moc nepřibývá

Jo jo, je to tak, ale prostě den má jen 24 hodin… :-)

:-) Nechce se mi věřit, že máte naučeno všechno co se zde nachází. Z vlastním zkušeností mohu říct, že se zde nachází již tolik věcí, které s vaší dodatečnou snahou v oblasti readingu, listetingu a speakingu Vás jsou schopny dostat na úroveň C1.
Teorie je zde opravdu moc, vy musíte přidat jen tu praxi.
+ Nějakých důležitých článků na vysvětlení gramatiky do již zmiňované úrovně rovněž již mnoho nechybí. Právě teď mě nic nenapadá.

Jaksi nevím, co byste víc čekala.
Jinak jsou zde i další webové stránky, a že jich je opravdu kupa, zabývající se angličtinou.

Jak říkám, myslím, že jsme se dostali do stádia, kdy kdo má zájem se může s tímto webem bez problému dostat na C1.

PS Doufám, že v zimě se k této skupině budu hrdě hlásit :-)

No, ale zase jsme vydali nový opravný balíček pro Word Manager, díky kterému se budou stahovat automaticky nové nahrávky a obrázky… (několik dní bylo potřeba novou verzi testovat)
Na slovníku jsem upravil pár set slovíček, doplnil nové obrázky. Zpracovával jsem několik článků pro online podobu pro iné autory (hned zítra vyjde článek o americké angličtině) a pracoval na dalších věcech, které nejsou vidět. Plus samozřejmě začátek školního roku.
Myslím, že to není poprvé, co za týden vyšly jen dva články a určitě to není naposledy.

Já Vás plně chápu, někdy se prostě nestíhá. A v takovém případě se nemá člověk snažit dělat milion věcí najednou a zbrkle. Ono se to hektické období zase uklidní a nové články se určitě budou psát samy. Tak to prostě je… :-) Nedočkavcům doporučuji – občas vypnout počítač, vzít si třeba anglickou knížku a jít se projít ven…dneska je tam krásně :-D

No mě osobně dva články za týden úplně stačí…

Moje otázka spíš byla o tom, že mě to udivilo, vím, jak jste pilní, ale měla jsem trochu strach, jestli třeba nejste nemocní, nebo jestli jste nás neopustili, Nemyslaela jsem to tak, že bych Vás chtěla honit. O Markovi nakonec vím, že má ještě plno práce kolem, tak se nezlobte, jestli jsem netrpělivá.
A ano, článků je tu požehnaně,objevuji i ty které jsem už zapomněla, že tu jsou, stále vybírám články do soutěže, žasnu, kolik toho tady je. Já se prostě jen na každý Váš článek moc těším. A opravdu ještě nemám! všechno prostudováno.

Taky se priznam ze 2 clanky tydne vidim jako optimalni. A ono neni i na skodu si pripadne nejake ty starsi projet i vicekrat.

Já tedy ve dnech 7.-10.září t.r. vidím tempo 2 až 3 články denně:)
To je opravdu hodně a vybere si každý/-á :)

Georgia, také jste slíbila napsat článek o vašem prázdninovém kurzu angličtiny a nic. Nebo jsem to prošvihla? :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.