Help for English

Odposlech

Ahoj všem, jsem už fakt zoufalá, snažím se přeložit jeden trailer, ale ta angličtina je nějaká těžší, než jsem zvyklá, navíc tam šeptají a je to prostě podivný :) Mohli byste mi, prosím, poradit, co se říká v těchto pasážích? https://www.youtube.com/watch?… 0:05 0:20 – 0:26 0:56 – 1:00 1:08 1:15

I kdybyste náhodou věděli jen jednu věc, stejně mi to, prosím, napište.. Děkuju za jakoukoli pomoc!

0:05 Will you stay with me? – I'm right here.

0:20 – 0:26 She knew so much of what she believed was yonder… Always yonder.

0:56 – 1:00 Take her, Lord! For she was yours from the beginning.

To posledne neviem.

Já tam slyším následující, jiní určitě opraví :-)

0:20 – 0:26 – she knew so much of what she believed was yonder
1:08 – I'll never take him of this place
1:15 – only five miles from here

Já si myslím, že ta poslední část je následovně : 1:08–1:15 – I'll never take him of this place, but I still love you. New school's been built only five miles from here.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Englishlover94 vložený před 10 lety

Já si myslím, že ta poslední část je následovně : 1:08–1:15 – I'll never take him of this place, but I still love you. New school's been built only five miles from here.

V dotazu nebyla pomlčka, takže jsem předpokládal, že chce vědět jen ty dva časy.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.