Help for English

tisk

Dobrý den, mám problém. Nejde mi vůbec nic vytiskout z HFE. Nevíte, kde je závada? Jinak mi tisk normálka funguje. Díky moc

Dobrý den,

můžete být prosím trochu konkrétnější, co přesně znamená, že nejde vytisknout? nic se nevytiskne, nebo se to vytiskne špatně?

Jaký prohlížeč používáte?

Otevřu si článek, dám verze pro tisk a pak pravým klikem na myši nastavím “tisk” a to je “konečná”. Načítání “náhledu” a konec. :-( Ale tisk nefunguje jenom když chci tiskout něco z internetu (z nějaké www. )

Děkuji za odpověď.

Jaký prohlížeč používáte? můžete to prosím vyzkoušet i z jiného prohlížeče?

Co se přesně stane poté co se zobrazí “Načítání náhledu”, píšete, že konec. Co to přesně znamená? např. prohlížeč se zasekne, nic se nezobrazí, náhled se nezobrazí?

Jo, přesně tak. Nic se nezobrazí a nefunguje to ani přes “Ctrl Shift P”. Díky

Prohlížeč je Google Chrome. Díky moc

Děkuji za odpověď, dle popisovaného popisu to vypadá, že je problém spíš ve Vašem prohlížeči. Objevuje se problém když se pokoušíte vytisknout jinou stránku? Můžete to prosím vyzkoušet?

Zkontrolujte prosím rozšíření, která máte nainstalované v prohlížeči, jaká rozšíření používáte?

Tak až dosud jsem nějak “našla” odpověď, ale jaká používáme rozšíření fakt nevím. Ani nevím, co to je. Manžel říká, že asi žádná. :-( Ale nejde tisknout z žádné www. Moc díky za radu, pokud se vám podaří “najít problém” :-)

Vzhledem k tomu, že problém se týká obecně všech www stránek, pravděpodobně nemohu na stránkách cokoliv změnit, co by problém vyřešilo. Problém se tedy nachází přímo ve Vašem prohlížeči a jen velmi obtížně mohu určit, kde přesně je.

Chrome se aktualizuje automaticky, přesto prosím zkontrolujte, zda právě nyní používáte aktuální verzi: https://support.google.com/…answer/95414?…

Procházel jsem několik diskuzních vláken ve kterých se často zmiňují dva nápady na řešení – promazat dočasné soubory a vypnout rozšíření.

Bližší informace o rozšířeních naleznete zde: https://support.google.com/…nswer/187443?…

Bližší informace o smazání dočasných souborů naleznete zde: https://support.google.com/…answer/95582?…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od IM vložený před 10 lety

Tak až dosud jsem nějak “našla” odpověď, ale jaká používáme rozšíření fakt nevím. Ani nevím, co to je. Manžel říká, že asi žádná. :-( Ale nejde tisknout z žádné www. Moc díky za radu, pokud se vám podaří “najít problém” :-)

Pokud problém přetrvává a potřebujete nutně tisknout, tak si také můžete obyčejně zkopírovat text do Wordu a pak tisknout. Lepší než nic. :)

Nejsem odborník přez počítače, ale nemáne náhodou nastaveno, aby se www stránky tiskly na PDF tiskárně, např. program PDFCreator nebo jiný podobný. Já to mám takto nastaveno, a soubor se mi místo tisku na tiskárně uloží do počítače do mnou nastavené složky. Takto se vám to uloží pod číselným kódem. Podud si předem nenastavíte cestu na uložení, tak vám to vždy nabídne, kam to uložit a pod jakým názvem. Takto si dávám tisknout články z HFE, jelikož si je potom můžu přetáhnout do čtečky nebo do tabletu a nemám doma hromadu papíru.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od beruska8 vložený před 10 lety

Nejsem odborník přez počítače, ale nemáne náhodou nastaveno, aby se www stránky tiskly na PDF tiskárně, např. program PDFCreator nebo jiný podobný. Já to mám takto nastaveno, a soubor se mi místo tisku na tiskárně uloží do počítače do mnou nastavené složky. Takto se vám to uloží pod číselným kódem. Podud si předem nenastavíte cestu na uložení, tak vám to vždy nabídne, kam to uložit a pod jakým názvem. Takto si dávám tisknout články z HFE, jelikož si je potom můžu přetáhnout do čtečky nebo do tabletu a nemám doma hromadu papíru.

Změňte si PDFCreator na tiskárnu. Máte-li jí správně nainstalovanou, bude v rozbalovací nabídce. Mohla jste omylem překliknout na pdf a problém byl na světě.

Jejda, to je informací. :-) Díky moc všem . Zaúkoluju “počítačového talenta” :-) aby všechno prověřil. Snad se podaří.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od IM vložený před 10 lety

Jejda, to je informací. :-) Díky moc všem . Zaúkoluju “počítačového talenta” :-) aby všechno prověřil. Snad se podaří.

Pokud to nebude tento problém, zkuste tisk např. z Wordu, je-li v pořádku tiskárna. Pokud z tohoto tiskne, bude pravděpodobně problém někde v prohlížeči. Pokud se nevytiskne, můžete ještě zkusit přeinstalovat ovladače tiskárny…

Díky moc všem za rady. Už se tím “prokousává” :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.