Dobrý den. Mám dotaz. Co znamená když se objeví neurčitý člen před slovesem? When I went down actually a play,..Nemělo by tam být to? When I went down actually to play,…Co tedy znamená tahle věta?
děkuji
Dobrý den. Mám dotaz. Co znamená když se objeví neurčitý člen před slovesem? When I went down actually a play,..Nemělo by tam být to? When I went down actually to play,…Co tedy znamená tahle věta?
děkuji
Samozřejmě to není dobře (pokud ta věta opravdu zněla takto). Netuším odkud tu větu máte, kdo ji napsal, a tedy ani to, co tou větou dotyčný chtěl říct.
Můžete sem zkusit nakopírovat celou větu nebo celý odstavec. Třeba to bude dávat nějaký smysl, když se bude jednat o část nějakého celku. Nevím. Takto samotné to ale být nemůže.
Už se to řeší ve vedlejším vláknu…
Poslala jsem interview Steve Vai…Jelikož rodilým mluvčím nerozumím, tak jsem požádala jednoho kamaráda z Ameriky na facebooku, aby si to poslechl a napsala mi slovo po slovu, co říká…A napsal tohle…Je to jen kousek, co jsem napsala, to interview je delší…Já si to totiž chtěla přeložit kousek po kousku…Díky za odpověd
Nezlobte se, toto vlákno zamykám. Stačí, když to řešíme v jednom, ne? Je to naprosto stejná věc…
Pokračování zde.
Vlákno je zamčené. Nelze do něj přispívat.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.