Help for English

tlačítka pro editaci textu

Dobrý den, již několik týdnů pozoruji, že se nějak změnila velikost okna pro vkládání příspěvků a zdá se mi, že snad i tlačítka pro editaci se poskládaly do dvou řad. Je to poměrně nepohodlné, když člověk píše jen o málo delší text, tak musí používat posuvník.
Plus, nešlo by mezi tlačítka přidat tlačítko přeškrtnutý text, modré a červené písmo? Vím, že to jde udělat pomocí znaků, ale nebylo by to podle mne špatné. Díky

přimlouvám se pro

Děkuji za upozornění. Opravím.

Mělo by to být opraveno.

Všiml jsem si, že na HFE je více formulářů, které se nezobrazují přesně (pravděpodobně způsobeno updatem některé knihovny), některé jsem již opravil, pokud na nějaký narazíte tak to prosím nahlaste. Děkuji.

No to už je něco jiného. Funguje. Díky
A ten nápad s tlačítky pro přeškrtnuté, modré, červené písmo. Co myslíte, nešlo by?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od swimmer vložený před 10 lety

No to už je něco jiného. Funguje. Díky
A ten nápad s tlačítky pro přeškrtnuté, modré, červené písmo. Co myslíte, nešlo by?

To mi proklouzlo, přidám.

Přidal jsem tlačítka pro formátování správně / špatně. Pokud je budete používat držte se prosím významu nikoliv barvy.

Zkouška:
Tato věta je správně.
Je tato věta správně. TTT

Díky, funguje, myslím, že to bude k užitku.

haha paráda díky

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.