Help for English

Chat

Forum je dobrá věc ale pokud by člověk potřeboval poradit rychle a jakkoliv se radit, popřípadě i seznámit nebo já nevím co, nebylo by lepší přidat na úvodní stránku chat? Potřebuji například nutně poradit s významem nějaké věty, nebo prostě čímkoliv, napíšu do chatu a lidi mi poradí okamžitě. Tady není jistá odezva od uživatelů a velká pravděpodobnost, že v té spoustě vláken to vaše zapadne. Chat je řešení. Navrhuji chat. Samozřejmě jen pro registrované uživatele.

Samozřejmě důležitější je odpověď správců.

Přesto mi nedá a musím říct, že je jedno jestli svůj dotaz napíšete do fora nebo chatu. Lidi co radí, se aby poradili jinam než do fora nedívají a když ví, poradí. Když neví či nemají čas tak neporadí. Chat by proto neměl smysl, protože by dělal logicky tu samou práci.. když tu někdo není, neví, nemá čas, tak nemůže poradit ať svůj dotaz umístítě kdekoliv. :-D
a velká jeho nevýhoda by byla právě to, že by to zapadalo za dalšími dotazy. Krom toho by většina psala pak své dotazy jednak do fora a jednak tam. :-D

Proč jsem ale pro: nemělo by to sloužit na dotazy, nýbrž na nezávaznou diskuzi v AJ typu je tady někdo? fajn, co děláš? Apod. Pokud se někdo nudí, je to pořád produktivnější než chat s kamarády na facebooku.
Argument proti by ale byl jak někomu vysvětlit, aby nesměřoval dotazy tam, ale na foru, což chápu. :-D

Chat by byl vyloženě uplně o všem. Forum pro určitý téma. Snad sem chodí lidé co rozeznají co chtějí řešit, popřípadě si to vyhledají ve vyhledávači. Mě osobně tady chat vyloženě chybí. Proč zakládat vlákno kvůli jedné otázce, kde někdo odpoví a pak vlákno zanikne?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Detox vložený před 10 lety

Chat by byl vyloženě uplně o všem. Forum pro určitý téma. Snad sem chodí lidé co rozeznají co chtějí řešit, popřípadě si to vyhledají ve vyhledávači. Mě osobně tady chat vyloženě chybí. Proč zakládat vlákno kvůli jedné otázce, kde někdo odpoví a pak vlákno zanikne?

Už jenom proto, že ta otázka může někoho jiného zajímat a může si ji zpětně vyhledat (pokud autor vhodně nazve vlákno…)

Jistě je dobré, že si ji může vyhledat. Stejně tak v chatu dotazovanému může někdo jiný místo odpovědi nahodit odkaz na tohle vlákno (nováčkům) . Myslím že by to stránce přiřadilo víc komunikace mezi uživateli. Myslím že to není zlý nápad a já jsem pro. Dál je to na ostatních.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.