Help for English

Letenky do USA (Denver)

 

Ahoj všichni!
Chci se zeptat, zda je tu někdo, kdo má nějakou zkušenost s nákupem letenek do USA, v mém případě do Denveru. Chtěla bych tam jet někdy v září na dovču, ale jsem trochu zmatená z toho množství leteckých společností..Nemám nikoho k ruce, kdo by mi s výběrem pomohl, a tak jsem z každého průzkumu cen na internetu tak trochu vysílená, jelikož se v tom moc neorientuju:-(. Budu vděčná za každé doporučení, jak sehnat letenku za přijatelnou cenu. Moc moc díky!!!
Mějte se a smějte se:-))

Hm, netusim. Asi proste zadat jednoduse do Googlu „letenky Denver“ a postupne si projit odkazy a srovnat. Nevim, na kolik se ceny u jednotlivych spolecnosti muzou lisit, to uz uvidite.
Nebo poslete data a ja se vam na to kouknu.

Taky netuším.

Letenky do USA se vyplatí nakupovat půl roku dopředu, čekat a kupovat z důveryhodného zdroje.. přečtětesi o tom článek jak nakupovat levné letenky do USA ;-)

My jsme koupili letenky přes Pelikána ale sledovali jsme i akční letenky. Vyplatí se začít to sledovat několik měsíců dopředu. Nejvýraznější slevy se dají chytit do nejfrekventova­nějších destinací – New York, Los Angeles, Toronto apod. My potřebovali do Detroitu, ale tam cena zpáteční letenky neklesla pod 25 tis. a nakonec nás vyšlo levněji koupit si v akci letenku do NY (zpáteční za 12 tisíc) a v rámci USA ještě přeletět. Letěli jsme v červenci, mimo hlavní turistickou sezónu by se asi dalo pořídit let i levněji…

Jo a letěli jsme z Krakova (máme to tam autem stejně daleko jako do Prahy) se společností Finn Air – naprostá spokojenost

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.