Help for English

Kvalitný Intermediate / Upper-Intermediate workbook / student\'s book + workbook

 

Zdravím,
zakúpil som si Practical English Usage, vďaka recenzii na tejto stránke :-) . Chcel by som sa opýtať, aký workbook by ste odporučili, na precvičovanie gramatických javov na tejto úrovni. Často sa mi stane, že si potrebujem precvičiť javy, ktoré sú síce pekne prehľadne vysvetlené, ale bez cvičení nezískam dostatočnú zručnosť. Ďakujem.

Znáte English Grammar in Use a Advanced Grammar in use?

Áno, English Grammar in Use mám aj zakúpený, lenže nepreberá javy do takých probností. Problém je v tom, že sa na Advanced Grammar in Use určite necítim. Lenže občas si potrebujem prejsť javy aj do tých väčších podrobností ako je to vysvetlné v English Grammar in Use. Naša učiteľka na strednej škole má v obľube dávať na gramatické testy nejaké ofotené testy z kníh, ktoré sú určite nad úrovňou našej knihy(Pre-Itermediate – Straightforward). To samotné by mi ani nevadilo, pretoźe sa považujem podľa Placement testov aspoň na ten Intermediate, príp. Intermediate/Upper-Intermediate. Lenže často pokročilejšie javy ktoré sa vyskytujú, nie sú vysvetlené vôbec, alebo nedostatočne. Odporučili by ste mi niečo iné okrem spomínanej Advanced Grammar in Use?

Potom ještě je cobrá OXFORD PRACTICE GRAMMAR – Intermediate.

No, říkáte, že se na ADVANCED necítíte, ale zase na druhou stranu chcete gramatiku do velkých podrobností… ale do pordobností, o které máte asi zájem, pravděpodobně budou pronikat pouze cvičebnice ADVANCED.

Hm, no skúsim sa pozrieť teda na tento titul od Oxfordu. Čo sa týka Advanced, neviem. Predpokladám, že Advanced Grammar in Use, podobne ako English Grammar in Use patrí v svojej kategórií na špičku? Sú vhodné aj iné tituly? Prípadne nejaká čisto cvičebnica?

ADVANCED je už od jiného autora, ale myslím, že je taky velmi kvalitní.

Co se jiných cvičebnic týče, ještě je velmi dobrá od Macmillanu řada Language Practice (Elementary Language Practice, Intermediate Language Practice, First Certificate Language Practice a Advanced Language Practice). Tyhle knížky jsou organizované trochu jinak a používají i různé typy cvičení, které v English Grammar in Use a podobných cvičebnicích nejsou.

prosimvás já sem tady byla minule a měla sem tu takový obrázky atd. a jakoby zkoušení ze slovíček a k tomu byli obrázky…a teď už nevím kde to bylo nemohli byste mi někdo poradit?

Potřebuji osmi-větový příběh o helikoptéře v Aj .Do
středa-21.2007 18 00 to musí byt hotovo.

D-Frointer:
… a co jako :?: Tak si sedni a vymysli něco, ne?

meow:osmi-větový příběh(malo vět k dispozici),už Polámal se mraveneček je delší.Jen si to zkus složit!Až to složíš,pošli mi to jako zprávu!

Myslím, že se tu nikomu za nikoho domácí úkoly dělat nechce. Poradit, pomoct, určitě. Ale napsat někomu úkol, k tomu tohle fórum neslouží.

Děkuji za nepomoc!

Navíc nechápu, proč prosbu o takovou ‚pomoc‘ směřujete do tématu ‚kvalitní Intermediate workbook…‘.

A ja som sa potešil že mi niekto odporučil niečo nového, o čom som nevedel… :?

Našel jsem si to pod nazvem Těžký domácí úkol a Intermediate…
Tak jsem si mysle že vás to bude bavit.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.