Musím říct, že anglické diktáty jsou pěkně propracované a zkouším je denně. Nejdříve jsem byl trochu rozladěn, že čtení je pro mne příliš rychlé, ale pomalu si zvykám a diktáty se stávají mými oblíbenými. Zatím generuji pouze Easy úroveň a jsem spokojen. Funguje bezchybně i na mobilu. Škoda jen, že všechny diktáty jsou v americké angličtině, protože používám britskou angličtinu a nedokáži odhadnout, jak to může v budoucnu ovlivnit mou výslovnost. Další věc, a to, chci-li opakovat stejný diktát, pak se již nezobrazí ikonka pro přehrání textu , ale pouze překlad v češtině a teprve po doplnění správných slov se zaktivuje ikonka k přehrání čtení, což mi zcela nevyhovuje. Bylo by fajn, kdyby ikonka byla aktivní stále , aby uživatel mohl využít obě možnosti. Překládat buď pomocí českého textu, či opět pomocí anglického poslechu. Vzhledem k tomu, že doplňování podle českého textu v menu nabídky zkoušení je, uživatel má možnost této volby využít implicitně na začátku zkoušení. Ovšem myšlenka rozpomenutí si na slova po zkoušení diktátem je vítaná, ale možnost výběru (aktivní ikonka přehrávání čtení) mi opravdu chybí. Celkový dojem z diktátů je pro mne úžasný a tato funkce se pro mne stává nepostradatelnou. Děkuji Vám Marku a Vašemu týmu za stále lepší uživatelské rozhraní této skvělé aplikace. English Me jednoznačně doporučuji! Bravo, jen tak dál!