Help for English

Zamykání vláken

Podle jakého “klíče” zamykáte diskuzní vlákna? Pokud se tam lidi jen hádají, tak se to ještě pochopit dá, ale u AJ shopu mi to už přijde jako cenzura. Je někde stanoveno o čem se tu smí diskutovat a o čem ne? Je AJshop Váš sponzor? A není to jen tohle vlákno, Seriály bez titulků například byly také uzamčeny bez zjevné příčiny. A další. Vadí vám diskutující?

Dobrý den,

snažíme se naše diskuse necenzurovat. Někdy k tomu ale dojít musí, např. když se diskuse zcela odkloní od tématu vlákna a nebo pokud začne docházet k urážení apod. Uvedená diskuse se dle mého názoru právě k tomu sklouzla… Jeden z uživatelů reagoval útočně a urážlivě…

Sponzoři a partneři nijak nezasahují do našeho obsahu a neovlivňují, co bude a nebude na stránkách. Tak to chceme ponechat. Uživatel vyjádřil svůj názor, na který má názor, proto jeho komentář na stránkách zůstal. Kdyby podobný názor napsal na časopis Bridge nebo na knihkupectví Englishbooks (což jsou naši partneři a sponzoři), komentář by tam zůstal.

Pokud něco mažeme, tak jsou to komentáře urážlivé, pomlouvačné nebo nezákonné (v takovém případě bychom upozornili i PČR).

Diskutující nám v žádném případě nevadí. :-)

V případě dalších dotazů se určitě ptejte.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lenka68 vložený před 10 lety

Podle jakého “klíče” zamykáte diskuzní vlákna? Pokud se tam lidi jen hádají, tak se to ještě pochopit dá, ale u AJ shopu mi to už přijde jako cenzura. Je někde stanoveno o čem se tu smí diskutovat a o čem ne? Je AJshop Váš sponzor? A není to jen tohle vlákno, Seriály bez titulků například byly také uzamčeny bez zjevné příčiny. A další. Vadí vám diskutující?

Můžete prosím napsat odkaz na ty seriály bez titulků? Jeden jsem našel, ale ten uzamčený nebyl. Prověřím.

Pravděpodobně jde o toto vlákno, kde jeden z uživatelů vložil s tématem naprosto nesouvisející dotaz:
http://www.helpforenglish.cz/…-bez-titulku

ok, toto vlákno mohlo zůstat odemčené. opravil jsem.

Na žádost autora příspěvků, kvůli kterým bylo vlákno uzamčeno, byly tyto komentáře smazány a vlákno opět otevřeno.

Děkuji moc.

Zajimalo by me, jake dotazy by mohly byt povazovany za nezakonne? diky za odpoved

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.