Help for English

Writing

Ahoj :) chci se zeptat, jestli nevíte o nějaké internetové stránce, kde by mi zkontrolovali psaní do Aj? Jsem prostě anglickým writingem fakt nepolíbená :D V červnu mám jít skládat FCE, do přípravného kurzu chodím, jenže tam nemáme čas jen pořád psát. Chtěla bych to nějak vylepšit, takže psát, psát psát. Díky za vaše komenty ;)

Co zkusit vzít si knihu v angličtině a cvičně ji přepisovat ve wordu. Budete si číst a současně si procvičíte writing. Právě se k tomu snažím dokopat, protože writing je moje hodně slabá stránka. Navíc si jako začátečník procvičím gramatiku a slovíčka. Paradox je, že gramatiku si pamatuji, ale slovíčka zapomínám.

Dobře, taky to vyzkouším :) Díky za reakci

Možná trochu zábavnější metoda by byla zkusit si psát anglicky např. deník. Napřed to jde pomalu, když člověk hledá každé druhé slovo, ale rychle se to zlepšuje. A taky najít někoho na dopisování. To dá opravdu hodně.

To zní zajímavě, děkuju :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.