Help for English

Proposal CAE

 

Zdravím. Absolvoval jsem CAE zkoušku. V části writing jsem vedle eseje psal proposal řediteli školy. Hodně mi to sedlo, pokryl jsem veškeré požadavky a myslím i dobrou angličtinou, ale bohužel jsem zvolil špatnou formu. Psal jsem to jako formální dopis řediteli, ne s nadpisy a strukturované do oddělených odstavců. Jako formální dopis je to i více osobní, ne věcné, jak by to asi mělo být. Teď jen doufám, že mi proposal aspoň zčásti uznají. Jinak bych asi měl jen max. 50 % za esej a tedy fail. Co myslíte? Jak se to hodnotí? Na internetu jsem odpověď nenašel.

CAE zkoušku složíte úspěšně ve chvíli, kdy hodnocení všech části zkoušky dohromady přesáhne 60 %. Klidně tedy můžete mít z Writing třeba 40 % a přitom pořád dostat známku A. Více viz FCE a CAE od ledna 2015.

Dekuji. Takze myslite, ze v tomto pripade budou hodnotitele proposal psany chybne fomou formalniho dopisu v mem testu uplne ignorovat,ac po obsahove a jazykove strance by mohl vyhovovat? Ze to bude, jako bych vubec proposal nenapsal? Tohle nejsem na internetu schopny zjistit.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.