Help for English

poslech s opakováním

Učím se nejlépe poslechem a opakováním, takže hledám nějaké namluvené anglické texty (spíše pro pokročilé), které mají za větou pauzu na opakování. Ráda za něco takového i zaplatím, ale zatím jsem nic vyhovujícího nenašla. Neznáte něco podobného?

Vyzkoušela jste Effortless English od A.J. Hoge? Jeho nahrávky mi přišly zábavné a vtipné, v podstatě jde o krátké příběhy. Každý příběh má 3–4 zvukové stopy, v jedné nahrávce autor řekne příběh normální mluvou(přirozeně), v další nahrávce řekne větu a ptá se na nějaké informace z předchozí věty a ve třetí nahrávce bývá slovní zásoba. Pak mě napadají ještě audiobooky / podcasty např. BBC. Záleží na osobních preferencích.

Děkuju, Effortless English neznám. Podívám se na to. Podcasty BBC jsou fajn, ty jsem zkoušela. Ale není tam právě ta pauza na opakování. Můžu si to samozřejmě stopnout, ale jde třeba při řízení auta dost těžko.

Přesně si už nevzpomínám jak je to s mezery u Effortless English, mám za to, že tam jsou, nicméně nevím jak dlouhé.

Pozn.:
Jestli máte blízko k moderní technice a nemáte problémy s prací na PC, možná by jenom stačilo stáhnout podcasty, které se Vám líbí a použít nějaký volně dostupný SW na úpravu zvukových stop, kterým byste si mohla mezery ručně přidat.

Zkusím to s tou Effortless English a pokud to nepůjde, tak si asi upravím podcasty BBC. Každopádně moc děkuju za rady.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.