Help for English

Nejde se mně připojit na H4E

Ahoj,

od včerejšího dne se nemohu připojit na tuto stránku. Včera jsem kopíroval pár článků, které jsem si chtěl následně vytisknout a naučit. Z ničeho nic se to ale seklo a od té doby se sem nemohu připojit. Nyní píšu z proxy serveru, takže si myslím, že bude asi problém s mojí IP adresou. Nemohl mně ji systém nějak zablokovat? Co mám dělat? Ostatní stránky fungují. Jsem závislý na této stránce :( Byl bych rád, kdyby se na to někdo z vedení kouknul, zda-li není nějaký problém u Vás. Prosím, pomozte :/ děkuji moc

Dobrý den,

přetrvává problém stále? Omlouváme se, diskusní fórum Ostatní nekontrolujeme pravidelně, v případě problémů raději pište e-mail nebo do sekce Kniha přání a stížností

Dobrý den,

to je v pořádku, naštěstí se problém sám od sebe po 4 dnech vyřešil. Nemám ponětí čím to bylo. Kdyby se to opakovalo dám vědět do navrhované sekce. Děkuji moc

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.