Help for English

jakou knihu na CAE pro samostudium?

Ahoj,
chystám se na CAE a ráda bych se připravovala sama. Nevyznám se ale v tak široké nabídce knih, které se na samostudium hodí (zdá se mi, že většina jich je určená na studium v kurzu). Na těchto stránkách jsem našla doporučení na CAE practice tests. Bude tato knížka stačit nebo je potřeba ještě něco jiného?

Sama jsem to nenašla a tak opravdu budu moc vděčná za nějakou radu!

Díky!

Na vyzkoušení si testů nanečisto jsou CAE Practice Tests skvělé, ale musí být i s CD – tak se dá vyzkoušet i Listening, navíc si člověk může sám ohodnotit výsledky a obsahují i ukázkové odpovědní archy, které se používají při zkoušce. Potom se ještě učím z Objective CAE a Advanced Listening and Speaking + CD.

Já když jsem zjistila, jak vypadá mluvená zkouška CPE… tak bych si do CAE sama bez přípravy netroufla (ale už ji asi 15 let mám), ale stačí 85% na áčko, ne, tak to bude OK, ne :-D

No já už jsem se sám připravil na základní státnici před osmi lety, tak snad teď CAE taky zvládnu… Testy dělám konstantně kolem 80%, na C to snad bude stačit :-)

Pro samostudium je dobrá už zmíněná Objective CAE (Cambridge) nebo Ready for CAE (Macmillan)

Děkuju za rady!

Máte někdo zkušenost se CAE Macmillan Practice Online? Přijde mi to podivně levné, tak jsem trochu na pochybách… Ale zas s produkty od Macmillanu mám jen dobré zkušenosti… Sice se připravuju podle Objective, ale ráda bych to ještě s něčím zkombinovala.

Destination C1/C2 :)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.