Help for English

Úžasná angličtina alias Cool English

Zdravím, dostala se mi do mailu nabídka na studium anglického jazyka prostřednictvím www.uzasna-anglictina.cz. Pročetla jsem si jejich nabídku a udivilo mne, že propagují učení tohoto jazyka např. formou doslovného předkladu vět…Studium AJ probíhá v teple domova a účtují si za to od 3500–7200Kč s DPH. Zajímal by mne na tuto nabídku váš názor. Já osobně jsem k tomuto nějak skeptická…

Ano, vaše skepse je naprosto namístě.
Takové a podobné produkty se zde řešili nesčetněkrát.

pravda, ja som si stiahol z internetu nejaku nahovorenu vraj revolucnu anglictinu, ktora sa nesmie biflit, ale iba pozvolna pocuvat a vety tam prekaldaly doslovne :? nedalo sa to pocuvat

Napriklad: We are going to do something – My sme chodiaci na ist robit nieco :?

Docela by mě zajímalo, jak se to má podle nich člověk naučit, když nerozumí ani překladu… :-D

Mě už od toho odrazuje to slovo cool. Nic proti němu samotnému, je to normální anglické slovíčko, ale v českém prostředí mi zní jako název produktu dost lacině. :)

Doporučuji trochu zalistovat v této sekci (Ostatní) a najít si tam názory lidí na nějaké podobné zázračné metody za x tisíc jako například Taxus Learning, magická angličtina, apod.

BTW: nedávno jsem byl se mrknout do Levných knih a přišel tam nějaký dealer magické angličtiny. Asi deset minut je tam přesvědčoval o tom jak je to geniální, navrhoval jim, že jim dá čas na rozmyšlenou a pak se staví aby se zeptal jestli to od něj koupí. Mluvil spíš jak někdo ze sekty, než dealer něčeho tak úžasného. Zabrousil třeba i na vlastní život, o tom, že prodával ovoce a zeleninu, o vlastních pozitivních zkušeností, o dědečkovi, apod.

Potom vytáhl ty cédéčka, prodavačka se na to koukla a zeptala se jestli jsou pouze vypálený. On na to, že jo, ale že tuším jeho děda má na to licenci. (to je fakt super, člověk ne jenom, že do toho nacpe takových tisíc, ještě k tomu u to s největší pravděpodobností přestane během pár měsíců/let fungovat).

Měl jsem sto chutí pak až odejde jít za prodavačkou a říct jí, že jestli nechtějí okrádat lidi, tak ať to od něj nekupují.

Prodavačky mu to ale asi nezbaštili, moc nadšeně se totiž netvářili, když je tam takhle otravoval něčím takhle drahým a dost pochybným od nějakého dotěrného člověka.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.